Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Leu?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Leu si femeia Leu in dragoste si viata.

De regula, nativii in Lei atrag prin farmec, inteligenta, umor si un pic de sarcasm Nu le este teama sa atace in discutii subiecte ambitioase si le place sa faca parada de ceea ce stiu. Nu se multumesc niciodata cu locul al doilea si, prin urmare, vor cauta in viata castigurile financiar care sa le permita sa traiasca inconjurati de tot ceea ce isi doresc.

In plus, imaginea este foarte importanta pentru Lei si tin foarte mult la reputatiile lor. Atunci cand cineva le greseste, Leii se vor razbuna. Totusi, dupa ce isi platesc datoria de onoare, nativii in Leu nu mai tin ranchiuna.

Cum iubeste barbatul Leu?

In general, povestile de dragoste ale Leilor sunt ca ploile de vara: incep pe neasteptate si se termina brusc. Acest lucru poate fi pus pe seama faptului ca barbatii Lei au o viziune grandioasa inclusvi asupra dragostei si cand dau cu capul de realiate,e ca un dus rece care le opreste avantul. De aceea, Leul va fi fericit alaturi de o partenera foarte realista care se va asigura ca imaginatia acestui nativ nu o va lua la goana.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc