Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Leu?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Leu si femeia Leu in dragoste si viata.

De regula, nativii in Lei atrag prin farmec, inteligenta, umor si un pic de sarcasm Nu le este teama sa atace in discutii subiecte ambitioase si le place sa faca parada de ceea ce stiu. Nu se multumesc niciodata cu locul al doilea si, prin urmare, vor cauta in viata castigurile financiar care sa le permita sa traiasca inconjurati de tot ceea ce isi doresc.

In plus, imaginea este foarte importanta pentru Lei si tin foarte mult la reputatiile lor. Atunci cand cineva le greseste, Leii se vor razbuna. Totusi, dupa ce isi platesc datoria de onoare, nativii in Leu nu mai tin ranchiuna.

Cum iubeste barbatul Leu?

In general, povestile de dragoste ale Leilor sunt ca ploile de vara: incep pe neasteptate si se termina brusc. Acest lucru poate fi pus pe seama faptului ca barbatii Lei au o viziune grandioasa inclusvi asupra dragostei si cand dau cu capul de realiate,e ca un dus rece care le opreste avantul. De aceea, Leul va fi fericit alaturi de o partenera foarte realista care se va asigura ca imaginatia acestui nativ nu o va lua la goana.

Citește și:

Altfel, barbatii nascuti in Leu pot parea neinteresati de dragostea adevarata insa in interior sunt sensibili si au nevoie de tandrete. Pot fi foarte egocentristi uneori dar fac acest lucru fara sa isi dea seama si daca li se va atrage atentia in modalitatea potivita, pot invata cu timpul sa renunte la astfel de obiceiuri.

In acelasi timp, apreciaza independenta, atat pe a lor cat si pe cea a partenerilor. Tocmai de aceea, vor aprecia cu adevarat femeile independente insa nici nu vor accepat sa faca vreun compromis in acest sens. Tin mult la spatiul intim si stiu sa respecte limite.

Cum iubeste femeia Leu?

Nativele in Leu sunt cel putin la fel de orgolioase si de independente ca domnii nascuti in aceasta zodie. Ca sa se indragosteasca de cineva, ele au nevoie sa se simta apreciate intr-adevar. Au un simt ascutit al adevarului si depistesaza cu usurinta complimentele false si lingusitorii. Nu va tolera sub nicio forma si pentru nicio scuza infidelitatea.

Citește și:

Daca partenerul va fi infidel, atunci femeia in Leu va lua acest lucru ca pe un afront direct si personal si nu este exclus sa se razbune. Furia ei nu se va rasfrange doar asupra barbatului infidel, ci si asupra celei care a fost inselata.

In general, femeile nascute in Leu domina mediul in care se afla, indiferent ca e vorba de viata profesionala sau de cea personala. Ele se fac remarcate prin prestanta, inteligenta, carisma si idei creative. Singura problema a acestor native este faptul ca ideile lor sunt uneori prea creative si foarte greu de transpus in realitate. Nu sunt genul de persoane care sa renunte usor si vor depune toate eforturile de care sunt in stare pentru a-si atinge scopurile.

Totusi, trebuie sa fie ceva mai organizate pentru ca sunt destul de haotice in urmarirea telurilor si pot munci uneori mai mult decat e cazul pentru ca nu vad drumul cel mai scurt sau refuza pur si simplu sa urmeze carari batatorit deja de altii.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie cu leu

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc