Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii mai

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna mai!

Berbec

Viata sentimentala a nativelor din zodia berbecului cunoaste un curent romantic cu iz de emotie si trairi puternice. Inca de la inceputul lunii faci schimb de idei cu partenerul de cuplu si va ganditi impreuna la un viitor comun, la stabilirea unui camin comun si chiar la achizitionarea unor proprietati.

In ceea ce priveste sectorul profesional se intalnesc cateva tensiuni si situatii neplacute la inceut de luna cand Mercur este intr-o miscare retrograda si isi face de cap cu finantele nativelor din zodia berbecului. Comunicarea in sfera profesionala este usor greoaie, dar reusesti sa iesi cu bine din orice situatie.

Starea de sanatate este in parametri normali, insa vor fi zile in aceasta luna in care stresul si agitatia vor atinge cote inalte si oboseala isi va spune cuvantul. Un pic mai multa atentie in aceasta zona si totul va fi perfect.

Citește și:

Taur

Marte se afla in taur pana la jumatatea lunii ceea ce inseamna ca totul este intr-o armonie perfecta iar dorinta si pasiunea sunt stimulate in aceasta perioada contribuind la intarirea legaturilor si la dezvoltarea frumoasa a relatiei. Pe final de luna se pot inregistra cateva dezechilibre in viata sentimentala insa toate se rezolva in cel mai scurt timp.

Domeniul profesional este cel mai activ in luna mai pentru nativele zodiei taur. Aici se desfasoara toata activitatea intensa a lunii si aici te concentrezi cel mai mult si dai tot ce e mai bun pentru a ajunge la cele mai bune rezultate.

Energia lunii este perfecta si te ajuta sa finalizezi toate proiectele cu un succes incredibil asa ca trebuie sa profiti din plin de tonusul bun si de buna dispozitie a lunii mai.

Gemeni

Venus se afla in casa cuplului nativelor gemeni si poti sa te mai bucuri de prezenta lui pana pe data de 10 mai cand isi indreapta atentia catre alte meleaguri astrale. Relatia de cuplu se bazeaza pe armonie, intelegere si buna dispozitie asa ca veti avea parte de momente frumoase petrecute impreuna. Vei lua initiativeain privinta vacantelor si a momentelor intime alaturi de partener.

Citește și:

In zona financiara isi face aparitia Mercur cu miscarea lui retrograda inca din prima zi a lunii, dar nu trebuie sa te sperii. De data aceasta miscarea de retrogradare aduce energie in zona profesionala si instiga la pasiune si daruire in noile proiecte in care vei fi implicata.

Pentru ca Marte se afla in luna gemenilor sectorul sanatatii este rasfatat si te vei bucura de o energie debordanta si de un tonus excelent care te va ajuta sa iti duci la bun sfarsit planurile.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc