Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii mai

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna mai!

Capricorn

Luna mai este una dintre cele mai norocoase luni din acest an pentru nativele zodiei sagetator care exploreaza taramul iubirii cu multa energie, emotii pozitive, trairi intense si pasiune. Acolo unde putem vorbi despre o relatie deja existenta se vor intampla foarte multe lucruri interesante, iar nativele singure isi gasesc si ele un suflet cald alaturi de care sa isi petreaca cel putin cateva luni.

In ceea ce priveste sfera profesionala este o luna perfecta pentru colaborari frumoase, pentru demararea noilor proiecte si pentru atragerea noilor investitori. Culmile succesului nu sunt departe, insa depinde de tine cat de bine te afirmi si cat de mult vrei sa te implici in activitatile profesionale.

Sanatatea este in centrul atentiei si asta te poate preocupa mai mult decat crezi. Ai mare grija la oboseala si incearca sa te odihnesti mai mult decat pana acum.

Citește și:

Varsator

Nativele zodiei varsator se afla intr-o perioada foarte buna din punct de vedere sentimental. Prima saptamana a acestei luni este perfecta din punct de vedere sentimental si emotional. Partenerul de cuplu iti pregateste surprize frumoase si foarte interesante asa ca ar fi bine sa te pregatesti si tu cu cateva astfel de lucruri pentru ca surprizele sa fie si de partea lui. Nativele singure au mari sanse sa intalneasca un barbat sa cum isi doresc ele.

Din punct de vedere profesional lucrurile merg exact asa cum ti-ai dorit, ba chiar mai bine de atat. Ai o forta de munca incredibila si energie din plin pentru a dezvolta multe proiecte noi, pentru a implementa idei mai vechi si pentru a atrege de partea ta colaboratori importanti.

Luna mai este una foarte buna din punct de vedere al sanatatii. Tonusul fizic este bun si energia pozitiva te ajuta sa duci la bun sfarsit toate planurile.

Citește și:

Pesti

Dupa primele doua saptamani ale lunii, Venus intra in casa iubirii ceea ce inseamna ca te asteapta o perioada romantica, presarata de emotii si momente speciale petrecute alaturi de partenerul de cuplu. Va asteapta chiar cateva zile petrecute in afara agitatiei orasului, cateva zile in care sa fiti doar voi doi. Nativele singure se reintalnesc cu o iubire mai veche ce pare sa revina cu o forta incredibila in viata lor.

Pe plan profesional muncesti foarte mult si roadele nu sunt intotdeauna pe masura, dar daca te straduiesti in continuare si incerci sa ai rabdare rezultatele vin de la sine si multumirile iti pot intrece asteptarile. In acelasi timp atragi foarte multe aprecieri de la cei din jur si mai ales de la cei cu care lucrezi.

Din punct de vedere al sanatatii luna mai este o luna usor agitata si cu un grad ridicat de streas, dar asta se poate rezolva cu o zi de odihna si relaxare.

Citește și:

foto interior si prima pagina: femeie frumoasa, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc