Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii mai

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna mai!

Rac

In ziua de 8 mai, Venus, planeta iubirii, intra in zodia racului si poposeste aici mai bine de o luna unde isi concentreaza toata atentia si te ajuta sa iti gasesti sufletul pereche daca inca nu ai facut-o deja. Daca esti intr-o relatie serioasa, pregateste-te pentru una dintre cele mai frumoase perioade din viata voastra de cuplu si bucura-te din plin de ea. Micile discutii vor trece neobservate fara sa va strice armonia.

Soarele se afla in zodia Racului in aceasta luna si asta inseamna ca zona ta financiara este usor rasfatata, dar nu foarte mult. Acest lucru te va ajuta sa iti gaseti rapid sursele de venit dar si inspiratia pentru demararea noilor proiecte si a implementarii unor idei mai vechi.

Sectorul sanatatii nu este la fel de bine privit fata de celelalte doua unde lucrurile sunt asezate in ordinea lor fireasca. Ar fi bine sa ai mai multa grija la almentatie si la odihna.

Citește și:

Leu

Jupiter este stapanul casei cuplului a nativelor din zodia leului, iar in aceasta luna se afla exact la el acasa ceea ce inseamna ca pasiunea, iubirea, afectiunea si emotiile sunt la ordinea zilei si iti infrumuseteaza aceasta perioada deosebita. Partenerul de cuplu este din ce in ce mai atent, iar daca nu exista unul, aceasta luna este perfecta pentru identificarea sufletului pereche.

Pe plan profesional stralucesti si evoluezi extrem de repede. Viteza luminii este sintagma care poate descrie starea ta din aceasta luna in ceea ce priveste domeniul profesional. Esti intr-o forma excelenta, lucru care te ajuta sa te faci remarcata si sa evoluezi foarte repede. Poate fi vorba de o promovare sau chiar de inceperea unui proiect personal de succes.

Energia este la cele mai inalte cote, tonusul este unul foarte bun, iar voia buna si optimismul specific te ajuta sa faci fata tuturor situatiilor din aceasta luna.

Citește și:

Fecioara

Luna mai debuteaza cu un confort in zona sentimentala si cu un aer proaspat odata cu instalarea sezonului calduros. Relatia de cuplu se afla exact in zona in care iti doresti si acest lucru te indeamna sa te gandesti la stabilitate, la viitor si la stabilirea unui camin comun cu partenerul de cuplu. Daca nu se poate vorbi despre o relatie de cuplu existenta, cu siguranta luna mai aduce surprize pentru cele care inca sunt singure.

Luna mai este de asemenea si o perioada in care te dezvolti din punct de vedere cultural pentru esti din ce in ce mai curioasa si vrei sa aflii din ce in ce mai multe lucruri interesante care poate pana acum nu te pasionau. Vei putea pleca in cateva excursii in care ai sa descoperi locuri noi si interesante.

Este o luna plina de activitati, dar tonusul fizic si energia te vor ajuta sa faci tot ceea ce ti-ai propus si sa faci tot ceea ce iti doresti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc