Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2016

Iata ce au pregatit pentru tine astrele pe plan amoros in prima luna de iarna!

Un articol de Vladimir

Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut in stele by night. Peste cu ascendent in Varsator si Marte in Berbec. Pentru a-mi pastra apretul jobului de zi aleg sa va citesc viitorul sub protectia colantilor de super-erou.

---------

Nu-ti vine a crede, dar ultima luna din an e aici, bate la usa! Magazinele sunt impodobite ca-n povesti, cumparaturile in toi, iar sufletele, nerabdatoare sa traiasca inca o data magia sarbatorilor de iarna. Cum nimic nu e la fel fara cei dragi alaturi, afla ce ti-au pregatit astrele pe plan sentimental si cum le imbunezi!

Horoscopul dragostei in luna decembrie 2016

horoscop dragoste decembrie Foto: iravgustin, Shutterstock

Horoscop dragoste decembrie 2016 Berbec

In luna decembrie, planetele sunt de partea ta si, daca le intampini fara incapatanare, iti aduc armonie si momente intense alaturi de partener. Viata ta sentimentala e foarte bine aspectata, infloreste! Cea mai buna perioada pentru cuplu este dupa 24 decembrie, cand te simti iubita, indragostita si extrem de romantica. Iesirile in public va aduc si mai aproape unul de altul, prin urmare puteti petrece sfarsitul de an acolo unde-i mai multa lume si distractie la mijloc!

Citește și:

Horoscop dragoste Taur decembrie 2016

E o perioada a introspectiei pentru tine. Profiti de timpul liber ca sa despici firul in patru, sa iei la bani marunti relatia cu partenerul, sa faci un fel de... bilant sentimental. In cazul in care calatoresti in luna decembrie, se poate naste o pasiune intensa departe de casa, chiar daca excursia n-are deloc de-a face cu romantismul – de exemplu, mergi in delegatie. Oricum ar fi, viata personala si cea profesionala se intretaie acum intr-un fel sau altul.

Horoscop dragoste decembrie 2016 Gemeni

Apar mici neintelegeri cu partenerul sau chiar cu parintii sau fratii, dar se pot rezolva cu tact si un pic de rabdare. Marul discordiei vor fi, cel mai probabil, banii. Totusi, sunt sanse ca discutiile pe care le purtati acum sa fie productive si sa va ajute pe termen lung sa stabiliti niste reguli clare si sa atingeti linistea si stabilitatea pe care v-o doriti. Daca incepi o noua relatie luna asta, va fi de bun augur si de lunga durata.

Citește și:

Horoscop dragoste decembrie 2016 Rac

Pentru tine sarbatorile sunt un timp extrem de special. Faci toate eforturile pentru a trai momente de poveste alaturi de omul iubit si de familie si daca nu sunt apreciate dupa cum ti-ai dori, apar nemultumirile. Pot exista probleme de comunicare in cuplu, neintelegeri minore care nu iau cea mai placuta turnura daca tii cu tot dinadinsul sa amplifici reprosurile. Mai bine relaxeaza-te, nu te suprasolicita! Fa-ti mai putine griji, traieste clipa!

Horoscop dragoste Leu decembrie 2016

Toata presiunea pusa pe tine la final de an te transforma intr-un pachet de nervi si riscul e sa reactionezi exagerat la orice greseala sau cerinta a partenerului de viata in prima parte a lunii. Sarbatorile trebuie sa fie prilej de bucurie, nu de stres, asa ca ia in calcul sa te opresti din alergatura si sa te bucuri de o zi (sau mai multe) in doi. Sexualitatea ta este debordanta spre finalul lunii, noptile vor fi cu focuri de artificii nu doar de Revelion!

Citește și:

Horoscop dragoste Fecioara decembrie 2016

Sa nu cumva sa te apuci la final de an sa faci bilantul evenimentelor negative petrecute in cuplu si nicidecum nu le aduci in discutie, ca sa strici atmosfera de sarbatoare. Ai mai multa incredere in tine, in partener si in relatia voastra! Gandeste-te mai putin la lucrurile materiale si mai mult la armonia de care are nevoie o familie fericita. Nu neglija oamenii dragi, au nevoie acum sa te simta aproape!

Horoscop dragoste decembrie 2016 Balanta

Casa dragostei e foarte bine aspectata, asa ca vei depasi fara probleme orice mica neintelegere. Ti se pot aprinde calcaiele dupa cineva luna asta daca esti singura, iar dar daca ai deja o relatie, energia sexuala dintre voi nu va da ragazul sa va plictisiti sau sa va certati. S-ar putea sa te cuprinda, totusi, mici nelinisti, sentimente de nesiguranta... e firesc sa treci prin stari contradictorii la final de an. Nu-ti face griji, energia pozitiva e pe drum!

Citește și:

Horoscop dragoste Scorpion decembrie 2016

Multa agitatie in viata ta personala in luna decembrie. Poti fi tentata sa iei decizii radicale, care sa-i surprinda pe toti cei din jur. Starea de spirit schimbatoare a partenerului te aduce in pragul disperarii. Intelege ca si el trece printr-o perioada aglomerata si stresanta! Slabeste un pic haturile, da-i voie sa aiba alte prioritati. Cel mai bine pentru voi este acum sa traiti sarbatorile in intimitate, departe de rude si prieteni, intr-un cadru romantic, exact ca doi porumbei.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc