Setari Cookie-uri

Astrologie: Unde iti poti intalni sufletul pereche in functie de zodie?

Unele anturaje si medii in care iti petreci mult timp nu iti pot oferi mai nimic in materie de dragoste, pentru ca pur si simplu, barbatii respectivi nu sunt cei cu care vei fi tu vreodata pe aceeasi lungime de unda. Sugestiile de mai jos sunt cu scop pur orientativ, exceptii putand sa existe intotdeauna. Inspira-te si gaseste-ti jumatatea perfecta. Citeste si la zodia in care se afla ascendentul tau pentru o mai mare acuratete.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Berbec:

Tu esti o femeie plina de viata si pasiune, iar barbatul sufletului tau este unul cu caracteristici masculine puternice. Acesta este pasionat de un sport si il vei intalni daca mergi la stadion, la un meci de box, o competitie de karate (daca ai norocul sa ai un frate sau un amic care practica asemenea sporturi nu evita sa mergi sa ii faci galerie). Chiar si tu poti sa te inscrii la Tae Bo si nu se stie niciodata daca instructorul nu este exact barbatul pe care il cautai de mult. Poti sa te oferi sa duci baietelul vecinei la orele de sport, de inot sau de judo. Barbatul pe care tu il cauti nu se va afla niciodata in sala de lectura a bibliotecii ci va practica un sport cu multa pasiune.

Taur:

Femeile Taur sunt romantice si pragmatice in acelasi timp. Adesea isi gasesc sufletul pereche la locul de munca, mai ales daca acest mediu profesional este unul in care se umbla cu banii. Femeile Taur atrag banii si in consecinta atrag in viata lor barbati cu o situatie materiale prospera. Pur si simplu le este predestinata o asa situatie. Iti poti intalni sufletul pereche in situatii de vanzare-cumparare, la cumparaturi (nu te rusina sa intri in vorba in asemenea situatii), la locul de munca. Femeile Taur nu isi gasesc sufletul pereche pe internet, ci in situatiile concrete, ale vietii de zi cu zi.

Gemeni:

Nativele Gemeni sunt vorbarete si prietenoase. Povestile lor de dragoste sunt in general surprinzatoare, deoarece se intalnesc mai mereu in circumstante inedite cu barbatul vietii lor: intr-o calatorie, intr-o intalnire fugara pe strada sau la o seara la dans, cand de-abia reusesc sa schimbe doua vorbe, pe internet. In orice caz, la inceput nimanui, nici chiar lor, nu le vine sa creada ca relatia respectiva va deveni serioasa. Totul porneste spontan. Singurul lucru pe care trebuie sa il faca o nativa Gemeni este sa fie deschisa la conversatie si atenta la circumstantele inedite in care un barbat le adordeaza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc