Setari Cookie-uri

Astrologie: Unde iti poti intalni sufletul pereche in functie de zodie?

Unele anturaje si medii in care iti petreci mult timp nu iti pot oferi mai nimic in materie de dragoste, pentru ca pur si simplu, barbatii respectivi nu sunt cei cu care vei fi tu vreodata pe aceeasi lungime de unda. Sugestiile de mai jos sunt cu scop pur orientativ, exceptii putand sa existe intotdeauna. Inspira-te si gaseste-ti jumatatea perfecta. Citeste si la zodia in care se afla ascendentul tau pentru o mai mare acuratete.

Capricorn:

Nativele Capricorn sunt femei devotate unui singur barbat. Ele adesea fac casatorii foarte bune, stabile si cu barbati cu o buna imagine sociala: in general medici, avocati, arhitecti, politicieni. Sufletul lor pereche poate fi mult mai in varsta decat ele, acest lucru fiind un lucru care se intampla des nativelor Capricorn. Ele sunt in rezonanta afectiva cu barbati maturi, care stiu sa le aprecieze si sa le trateze cu respect. Isi intalnesc sufletul pereche la locul de munca, participand la conferinte si workshopuri. Destul de des il prezinta chiar rudele sau prietenii pe barbatul care le va deveni sot.

Varsator:

Nativele Varsator sunt femei noncomformiste si istete. Ele sunt pe aceiasi lungime de unda cu barbati neobisnuiti si fac casatorii care starnesc reactii puternice in familie. Destinul a facut astfel incat sufletul lor pereche sa fie adesea de alta religie, de alta culoare si nationalitate, sa existe o mare diferenta de varsta, de inaltime, de statut social sau sa aiba o meserie mai neobisnuita: metafizician, bioenergetician etc. Nu este de mirare ca Varsatoarele se zbat in drama iubirilor imposibile, insa destinul lor este sa treaca peste prejudecatile sociale si sa isi uneasca viata cu barbatul pe care il iubesc. Se recomanda sa mearga la cursuri de astrologie, yoga, tai chi, medicina naturista, activitati de voluntariat si sa calatoreasca mult in strainatate.

Pesti:

Senzuale si misterioase, nativele Pesti se deschid mai greu in fata necunoscutilor si o abordare directa nu este potrivita. Sufletul lor pereche este un barbat cu o inima mare si inclinatii spirituale. Foarte des aceste native se casatoresc cu preoti, pictori, instructori de dans, medici, actori, designeri. Frecventand mediile potrivite: cursuri de dans, expozitii de pictura, lasari de carte, teatru, conferinte pe teme spirituale (religie, filosofie) isi intalnesc barbatul inimii lor.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc