Setari Cookie-uri

Astrologie: Unde iti poti intalni sufletul pereche in functie de zodie?

Unele anturaje si medii in care iti petreci mult timp nu iti pot oferi mai nimic in materie de dragoste, pentru ca pur si simplu, barbatii respectivi nu sunt cei cu care vei fi tu vreodata pe aceeasi lungime de unda. Sugestiile de mai jos sunt cu scop pur orientativ, exceptii putand sa existe intotdeauna. Inspira-te si gaseste-ti jumatatea perfecta. Citeste si la zodia in care se afla ascendentul tau pentru o mai mare acuratete.

Balanta:

Nativele Balanta sunt rafinate si elegante. Adesea isi cauta mult timp sufletul pereche deoarece in viata aceasta le este predestinata, in general, o singura dragoste mare si adevarata. Sufletul lor pereche este un barbat cu bune maniere si priceput la discutii. Il pot intalni doar daca socializeaza mult si constant: ies la un ceai, merg la teatru, la film, la un curs de dans. Adesea isi intalnesc perechea printr-o retea sociala: prietenul lui colegul lui prietena lui X, il prezinta pe alesul inimii nativei Balanta. Un lung sir de prezentari, carora nativa Balanta trebuie sa le faca fata cu zambetul pe buze. Revelionul, nuntile si aniversarile sunt situatii in care adesea nativei Balanta ii este prezentat barbatul potrivit.

Scorpion:

Nativele Scorpion au un magnetism puternic si pot sa atraga orice barbat pe care pun ochii, aceasta fiind si sursa deceptiilor lor in dragoste, deoarece nu intotdeauna barbatul pe care il vor este si barbatul care li se potriveste pe toata viata. Sufletul lor pereche este un barbat cu o viata profesionala interesanta in care pune multa pasiune: poate fi afacerist, cercetator chimist, medic, agent la serviciile secrete sau soldat in legiunea straina. Femeia Scorpion stie in adancul ei care ii este sufletul sau pereche deoarece este atrasa puternic de categoria respectiva de barbati. Femeile Scorpion trebuie sa petreaca mult timp in anturaj de barbati (amici, colegi) deoarece barbatii le vor prezenta pe cel care le este lor alesul.

Sagetator:

Nativele Sagetator sunt femei dinamice si intelepte. Ele au ambitii mari de la viata iar sufletul lor pereche este un barbat amuzant, activ si surprinzator. Isi pot intalni sufletul pereche la raliuri, la tenis, in calatorii, daca ea face sport: volei, ciclism, alpinism, dar si tai chi sau yoga. Cercul de prieteni al unei native Sagetator trebuie sa fie larg si sa cuprinda oamenii cu diverse activitati si interese. Cu cat o nativa calatoreste mai mult si se antreneaza in discutii cu persoane noi, cu atat mai usor isi gaseste sufletul pereche.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc