Setari Cookie-uri

Numerologie: Diferenta de varsta si punct de vedere astrologic si ezoteric

Astrologia precum si numerologia studiaza ciclurile de viata, iar ciclul de 12 este cel unul din cele mai speciale si mistice cicluri din ezoterism. Acest articol detaliaza dinamismul relatiei in functie de ciclul de 12 ani, caracteristicile cuplului date de diferenta de varsta dintre parteneri.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 2 ani an (el este mai in varsta sau mai tanar cu 1 an) sau de 14 ani.
Intre doua persoane cu aceasta diferenta de varsta va exista o apropiere rapida, multa comunicare si pasiune reala. Premizele sunt foarte bune pentru o relatie pe termen lung si casatorie. Comunicarea este importanta si cu cat cei doi parteneri isi dezvaluie mai multe secrete si lucreaza la increderea reciproca cu atat relatia va fi mai satisfacatoare.

diferenta de varsta Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 3 ani sau 15 ani.
Exista foarte multa pasiune intre doua persoane care formeaza o astfel de relatie de cuplu, insa si multa tensiune. Problemele de comunicare si interventiile exterioare va pot zgudui relatia si duc in timp spre separare urmata de o noua apropiere. Pasiunea, gelozia, nesiguranta caracterizeaza aceasta relatie care are un viitor dificil.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 4 ani sau de 16 ani.
Intre doua persoane cu aceasta diferenta de varsta relatia are un debut lent, caracterizat de apropiere prieteneasca si o mare afinitate sufleteasca. Aceasta relatie linistita are nevoie de timp pentru a inflori. Asigurati-va ca nimic din exterior nu va poate perturba dezvoltarea relatiei mai ales la inceput. Cu cat timpul trece, cu atat relatia devine mai solida.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 5 ani sau de 17 ani.
Atractia sexuala este deosebit de puternica in acest cuplu. Vor exista insa probleme mari de comunicare deoarece viziunile asupra vietii sunt foarte diferite. Fiecare partener vrea altceva de la viata si cauta altceva in relatia de cuplu, de aceea relatia poate fi scurta, dar pasionala. Partenerilor le este greu sa isi inteleaga unul altuia punctul de vedere.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 6 ani sau de 18 ani.
Partenerii de cuplu nascuti la o asemenea diferenta de varsta sunt complementari. Fiecare este diferit, insa se pot completa perfect unul pe celalalt. Scopul relatiei lor este sa invete unul de la celalalt. Atractia sexuala este puternica, atasamentul si gelozia de asemenea, de aceea chiar daca exista uneori conflicte puternice, relatia continua in general mult timp.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc