Setari Cookie-uri

Numerologie: Diferenta de varsta si punct de vedere astrologic si ezoteric

Astrologia precum si numerologia studiaza ciclurile de viata, iar ciclul de 12 este cel unul din cele mai speciale si mistice cicluri din ezoterism. Acest articol detaliaza dinamismul relatiei in functie de ciclul de 12 ani, caracteristicile cuplului date de diferenta de varsta dintre parteneri.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 7 ani sau de 19 ani.
Aceasta relatie este una caracterizata de mister si magie. Cei doi parteneri sunt puternic atrasi unul de altul deoarece simt nevoia se descopere reciproc. Le place sa discute mult impreuna, iar sexul se afla sub semnul curiozitatii si al experimentarii. Au insa nevoi diferite de la o relatie de cuplu, de aceea sa faca planuri pe termen lunga va fi o adevarata provocare.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 8 ani sau de 20 de ani.
Aceasta relatie este bazata pe atasament, sentimente tandre si valori durabile. Partenerii se simt in siguranta in aceasta relatie si sunt generosi. Stabilitatea caracterizeaza relatia, chiar daca pasiunea nu este una deosebit de intensa. Satisfactia pe termen lung este data de faptul ca fiecare dintre parteneri ii poate oferi celuilalt ceea ce are nevoie.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 9 ani sau de 21 de ani.
Aceasta relatie este o adevarata provocare, cu multe ”daca” si ”poate”. O puternica dorinta de a fi impreuna ii anima pe parteneri, insa o anumita incapatanare si probleme de comunicare pot crea probleme reale pe termen lung. Pentru ca relatia sa mearga bine unul din cei doi va trebui sa faca mari compromisuri si sacrificii.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 10 ani sau de 22 ani.
Cei doi parteneri care se afla intr-o asemenea relatie sunt foarte bucurosi ca s-au intalnit deoarece ei se transforma mult unul langa celalalt. Fiecare din ei devine mai implinit, mai fericit, mai de succes in aceasta relatie caracterizata de complementaritate, voiosie si dorinta de a ajuta.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 11 ani sau de 23 de ani.
Exista mari diferente de caracter intre acesti parteneri de cuplu, deoarece unul este extrovertit, dinamic si dornic de actiune, pe cand celalalt este mai linistit, dornic de stabilitate si intimitate. Relatia este insa una cu posibile perspective de durata, deoarece fiecare are nevoie de celalalt. Ei isi pot oferi unul altuia exact ceea ce le lipsea inainte de a se intalni.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc