Setari Cookie-uri

Astrologie: Legatura speciala dintre sufletele-surori

Sufletele surori sunt persoane care s-au mai intalnit in alta existenta si au fost legate prin iubire (iubire pasionala, iubire de tip mama-copil, iubire frateasca sau prieteneasca), o dragoste adanca si plina de altruism. Cand doua suflete surori se intalnesc, atunci este vorba de o intalnire karmica de tip pozitiv.

Aceasta persoana, cititoare astrodestin.ro, descrie legatura telepatica cu iubitul ei astfel:

”Am avut senzatia ca il stiu dintotdeauna. Am avut o foarte puternica telepatie intre noi....el simtea la fel. Ne citeam gandurile. Ne-o luam pe dinainte cu raspunsul pe care urma celalalt sa il dea. Cum trecea timpul, pe zi ce trecea aceasta legatura era din ce in ce mai puternica.”

Empatia este de asemenea foarte puternica intre doua suflete surori: o persoana simte ceea ce traieste cealalta persoana, chiar daca exista o distanta de mii de kilometri. Iata experienta unei alte cititoare astrodestin.ro:

”Am simtit ca i s-a intamplat ceva rau desi ne desparteau sute de kilometri. Starea aceea de neliniste foarte ciudata, inexplicabila, de pe parcursul acelei zile a fost ravasitoare. Totul a capatat sens in momentul in care am aflat de accidentul sau (...)”

Un lucru interesant de notat este faptul ca sufletele surori au anumite detalii in care se aseamana surprinzator: poate fi vorba despre ziua nasterii, alunite pe corp in acelasi loc, aceleasi initiale ale numelui etc.

Cele doua persoane descopera asemanarile cu mare uimire si cel mai adesea le catalogheaza in categoria ciudateniilor sau a coincidentelor, insa acestea sunt semne evidente ale unei legaturi speciale intre cele doua suflete.

Relatia dintre sufletele-surori este intotdeuna pozitiva si benefica, fiind vorba de o karma pozitiva creata prin iubire, empatie, comunicare si ajutor dezinteresat in alte vieti. Iata cum descrie o alta cititoare astrodestin.ro fuziunea pe toate planurile cu persoana draga si capacitatea de a aduce armonia in relatia lor:

”Compatibilitatea mentala, intelectuala, la nivelul simturilor este covarsitoare. Fiecare din noi stie ce vrea celalalt sa spuna, este multa liniste in jurul nostru, armonie. Nimic nu are puterea sa produca dizarmonie pentru ca intra in functiune acel ceva din amandoi care potoleste, impaca.”

Unele persoane, cu o puternica deschidere spre spiritualitate au capacitatea de a trai experiente de deja-vu cand se intalnesc cu un suflet-sora.

In limba franceza ”deja-vu” inseamna ”deja-vazut” si reprezinta o experienta parapsihica prin care persoana are sentimentul ca a vazut sau a trait deja o situatie cu care se intalneste prima oara. Din punct de vedere ezoteric, experientele de deja-vu au legatura cu viata anterioara si cu anumite evenimente predestinate inca din nastere pentru aceasta viata. Iata relatarea unui alt cititor astrodestin.ro despre experienta de deja-vu care l-a marcat:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc