Setari Cookie-uri

Astrologie: Legatura speciala dintre sufletele-surori

Sufletele surori sunt persoane care s-au mai intalnit in alta existenta si au fost legate prin iubire (iubire pasionala, iubire de tip mama-copil, iubire frateasca sau prieteneasca), o dragoste adanca si plina de altruism. Cand doua suflete surori se intalnesc, atunci este vorba de o intalnire karmica de tip pozitiv.

”A trecut prin fata mea cu o carte si radea. In acel moment m-am blocat. Secundele acelea parca ar fi inghetat, parca totul venea dintr-un alt timp. Am avut sentimentul ca retraiesc un moment pe care l-am trait deja. Lucru imposibil, era prima data cand ma aflam in acea sala si prima zi in care am cunoscut-o.(...)”

Persoanelor care nu traiesc asemenea situatii le este foarte greu sa inteleaga aceste legaturi speciale, deoarece lucrurile misterioase nu pot fi explicate, ci trebuie traite.

Nota: Aceste citate au fost preluate din cazurile astrodestin.ro pastrandu-se confidentialitatea asupra datelor personale.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc