Setari Cookie-uri

Astrologie: Influenta lui Saturn in zodia casatoriei

Saturn a intrat de curand in zodia Balantei, zodie care reprezinta sectorul casatoriei sau al relatiei de cuplu, de lunga durata.

Nativele din zodia Rac

Saturn va aduce un eveniment karmic in viata voastra legata de conceperea unui copil in aceasta perioada sau de o schimbare importanta de domiciliu: va mutati impreuna cu persoana iubita. Daca sunteti casatorite, va mutati in casa noua.

Nativele din zodia Leu

Comunicarea va fi punctul vulnerabil al relatiei de cuplu in urmatorii doi ani. Daca nu reusiti sa aduceti comunicarea la un nivel satisfacator, va veti desparti. Daca insa reusiti sa comunicati eficient, veti reusi sa ajungeti la armonie si fericire pe termen lung. Nativele aflate in cautarea sufletului pereche isi pot gasi implinirea si prin intermediul cailor moderne de comunicare: chat, pagini de socializare de pe internet.

Nativele din zodia Fecioara

Problema banilor si a unor bunuri materiale va fi principalul aspect care va decide viitorul relational al nativelor din aceasta zodie. Pentru unele native acest lucru poate insemna un partaj dificil si important in cazul unui divort, pentru alte native reprezinta decizia de a gospodari in comun cu barbatul iubit finantale sau de a investi impreuna intr-un imobil sau intr-o afacere.

Nativele din zodia Balanta

A trecut vremea indeciziilor, Saturn va forta nota in viata voastra si veti ajunge ori la o separare univoca prin care va veti dobandi dreptul la libertate si fericire, ori la un angajament serios (logodna, casatorie, reimprospatarea unui juramant) care va duce la o dezvoltare mare in viata sentimentala.

Nativele din zodia Scorpion


Saturn va scoate la iveala lucruri din trecut pe care nu le stiati despre persoana pe care o iubiti, care va va clarifica unele dubii. Pozitia lui Saturn arata iertare si impacare cu un barbat din trecut sau gasirea puterii de a ierta, intelege, iubi neconditionat si de a merge mai departe in relatia actuala.

Nativele din zodia Sagetator

Femeile din aceasta zodie isi vor gasi in acesti doi ani fericirea si implinirea intr-o relatie in care vor fi respectate, iubite si tratate de la egal la egal de partenerul lor. Este posibil ca pentru aceasta relatie frumoasa, bazata pe prietenie, sa fie necesar sa rupa o relatie veche, care le limiteaza si sa isi redobandeasca astfel libertatea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc