Setari Cookie-uri

Astrologie: Influenta lui Saturn in zodia casatoriei

Saturn a intrat de curand in zodia Balantei, zodie care reprezinta sectorul casatoriei sau al relatiei de cuplu, de lunga durata.

Nativele din zodia Capricorn

Cariera acestor native se va interpune in mod nefast cu planul sentimental iar decizia nu va fi usoara. Este posibil ca partenerul lor sa obtina un loc de munca intr-un alt oras care face dificila relatia la distanta. Nativele in cautarea sufletului pereche pot sa intalneasca un barbat mai in varsta, aflat intr-o pozitie sociala si materiala buna.

Nativele din zodia Varsator

Daca sunteti in cautarea sufletului pereche, nu refuzati o calatorie in strainatate, caci veti putea trai o frumoasa poveste de dragoste. Un barbat de alta nationalitate le va intersecta destinul femeilor din zodia Varsator. Unele native se pot casatori in strainatate. Varsatoarele casatorite se pot muta cu sotul intr-o alta tara.

Nativele din zodia Pesti

Un barbat misterios isi va face simtita prezenta in viata voastra tot mai puternic in urmatoarea perioada. Legatura este una de natura karmica si va poate apare acest barbat si in vis. Nativele aflate intr-o relatie de cuplu vor gasi puterea de a termina cu trecutul lor. Isi vor schimba mult atitudinea fata de barbati in general, datorita unei crescute increderi in fortele proprii.

O influenta speciala are Saturn asupra tuturor persoanelor nascute in aceste doua perioade:

21 septembrie 1980 – 28 noiembrie 1982
20 noiembrie 1950 - 21 octombrie 1953

Aceste persoane au avut la nasterea lor pozitionata planeta Saturn in zodia Balanta (in astrograma lor personala) motiv pentru care aceasta revenire a lui Saturn in pozitia initiala declanseaza o mare incarcatura karmica.

Persoanele nascute in intervalele mai sus amintite se vor confrunta cu evenimente mari pe toate planurile vietii lor (sanatate, bani, profesie, dragoste, calatorii), evenimente cruciale, inevitabile, de natura karmica. Aceste evenimente pot fi bune sau rele, in functie de karma persoanei respective.



Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc