Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati de care sa ne indragostim

Fiecare zodie are defectele si calitatile ei. Fiecare om, caruia , fireste, ii corespunde o zodie, isi coordneaza viata dupa anumite principii, conform caracterului sau.

Fiecare zodie are defectele si calitatile ei. Fiecare om, caruia , fireste, ii corespunde o zodie, isi coordneaza viata dupa anumite principii, conform caracterului sau. Pornind de la considerentul ca nu suntem toti la fel, am realizat pentru barbati, diferiti ca temperament, un top de 5 zodii, care ar determina dragostea neconditionata fata de alesul nostru:

Taur

Barbatul din zodia Taur te va coplesi cu atentie si dragoste inca de la inceput. Ii place stabilitatea, si admira un comportament respectuos, cat mai natural. Este rabdator si atent; isi va dori sa stie foarte multe lucruri despre tine inainte de a se implica intr-o relatie. Chiar daca pare obositor, bucura-te de atentia pe care ti-o acorda; asta inseamna ca intr-adevar este interesat de tine. Odata ce l-ai cucerit, va tanji dupa atentia si dragostea ta. Tandretea este foarte importanta pentru el, taurul fiind foarte sentimental. Atata timp cat el te va trata cu daruire si afectiune, asteapta aceleasi gesturi si din partea ta. In general, este un barbat serios si punctual. Se imprieteneste foarte repede cu ceilalti, asadar nu-ti fie teama sa-l prezinti prietenilor tai. In plan sexual, este foarte pasional si tinde foarte mult catre egalitatea dintre parteneri. Are un apetit sexual ridicat, asadar in pat vei fi surprinsa de interesul pe care ti-l va acorda.

Rac

Racul este partenerul ideal pentru o relatie serioasa. Acesta priveste intr-o singura directie si stie foarte bine ce isi doreste. Aparent rece, isi dezvaluie sentimentele de-data ce se va convinge ca tu esti partenera ideala pentru el. Racul este foarte sensibil si se teme de dezamagiri. Daca ajungi sa-l cunosti mai bine, vei descoperi ca este un idealist si il vei cuceri cel mai usor prin naturalete. Vorbeste-i despre dorintele tale si nu-ti fie teama sa-i dezvalui ca visezi la un trai fericit alaturi de persoana iubita. Spre deosebire de alti nativii, raci apreciaza foarte mult sinceritatea si orice dovada de afectiune. Asadar, discuta cu el despre ce iti doresti; va fi foarte intelegator si te va aprecia mai mult pentru sinceritate. Familia conteaza foarte mult, mai exact, mama lui. Testul final il vei primi cand ii vei cunoaste parintii. Daca le-ai castigat si lor increderea, te vei transforma in femeia ideala, alaturi de care isi va intemeia o familie.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc