Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati de care sa ne indragostim

Fiecare zodie are defectele si calitatile ei. Fiecare om, caruia , fireste, ii corespunde o zodie, isi coordneaza viata dupa anumite principii, conform caracterului sau.

Fecioara

Categoric, singuratatea nu este pe placul barbatului nascut in zodiac Fecioara. Acesta adora traiul in doi, asadar, odata ce l-ai intalnit, vei avea parte de atentie neconditionata. Secretul lui? Sa nu te mire daca iti va dezvalui despre tine mai multe decat…i-ai marturisit. Dorind sa te cunosca foarte bine, va investiga asiduu. In general, apreciaza la o femeie frumusetea interioara si are nevoie de siguranta intr-o relatie. Cu el vei putea comunica deschis despre orice, inclusiv probleme generale care au legatura cu locul de munca. Aparent inocent, cu zambetul unui copil, te va cuceri prin gingasie. Este un barbat fidel, care asteapta acelasi lucru si de la partenera lui. In pat, iti va satisface orice dorinta. In timp, poate deveni un bun familist, daca il vei convinge ca tu esti aleasa.

Capricorn

Barbatii din zodia Capricorn adora stabilitatea si sunt extrem de organizati. Traditionalist, capricornul cauta o relatie pe termen lung si daca i-ai cucerit definitiv inima , nu se teme de angajamente. Este un barbat sobru, timid la prima vedere, insa extrem de ambitios. Odata ce i-ai catigat atentia si interesul, se va transforma intr-un partener de viata excelent. Capricornul este atras de o femeie nobila, rafinata si corecta. Asadar, indiferent de tacticile adoptate pentru a-l seduce, pastreaza-ti intotdeauna identitatea. Acesta apreciaza foarte mult sinceritatea, femeia sigura pe propriile forte. De asemenea, este interesat de bunele maniere si eleganta. Ca un bun familist, capricornul te va aprecia mai mult, daca vei arata interes pentru activitatile lui si ii vii in ajutor cu un sfat. La randul lui stie sa te asculte cand vrei sa-i vorbesti si iti va dovedi fidelitate. In pat este intotdeauna senzual, preocupat sa te satisfaca.

Pesti

Spre deosebire de nativii orgoliosi ai zodiacului, barbatii nascuti in zodiac Pesti nu se feresc sa iti arate sentimentele. Romantici si plini de umor, adora sa isi suprinda iubita cu intalniri surpriza si declaratii romantice. Caractere sensibile, pestii tanjesc dupa afectiune, asadar n-ar strica sa-l incurajezi din cand in cand cu gesturi tandre. Pestii sunt niste visatori, care isi pastreaza intotdeauna sufletul de copil. Se indragostesc repede si pot oferi clipe minunate de tandrete si iubire. Daca iti doresti o relatie bazata pe fidelitate si sinceritate, barbatul din zodia Pesti iti va oferi exact ceea ce cauti. Mai mult decat un sot loial, poate deveni si un prieten bun cu care poti discuta despre orice. Pe plan sexual, este dominat de fantezie, asadar, foloseste-ti imaginatia din plin. In spatele chipului inocent, se ascunde un barbat necomplexat, dornic de experiente sexuale cat mai intense.

Citește și:

Image by StockSnap from Pixabay

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc