Setari Cookie-uri

Astrologie: Fraza cel mai des utilizata de barbatii din fiecare zodie

...si ce se ascunde in spatele ei

...si ce se ascunde in spatele ei

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



BARBATUL DIN ZODIA BERBEC

”Nu vreau sa ma indragostesc de tine”

O expresie draguta, barbatul din zodia Berbec si-ar dori sa poata controla si sentimentul de a se indragosti. Ceea ce va si incerca din greu. Incearca sa isi mentina independenta emotionala cat mai mult posibil.

BARBATUL DIN ZODIA TAUR

”Esti minunata”

Esti minunata pentru ca ii intelegi toanele, ii faci masaj, ii aduci mancarea in pat, il lasi sa doarma duminica pana la amiaza, nu ii ceri sa vina cu tine la parinti, ii gatesti mereu mancarea preferata, nu te certi cu el cand sta pana noaptea cu prietenii, ai grija de copii, este curata locuinta, esti mereu bine-dispusa...si lista poate continua.

BARBATUL DIN ZODIA GEMENI


”Am sa te sun”


Acest lucru poate insemna: 1. Te va suna. 2. Nu te va suna. Doar stim cu totii ca barbatul din zodia Gemeni este un semn dual, mutabil, de aer. Imprastiat, cu capul in nori, nici el nu stie exact ce va face maine. Acest lucru il si face atat de atragator.

BARBATUL DIN ZODIA RAC

”Cred ca m-am indragostit de tine”

Prea timid sau discret sa iti spuna direct si pasional ”Te iubesc”, declaratia domnului Rac inseamna ca te vede deja mama copiilor sai, in timp ce pregatesti in sortulet cozonacii pentru masa de Craciun. Si mai inseamna ca va cauta obsedat sa isi realizeze visul cu tine.

BARBATUL DIN ZODIA LEU

”Ce draguta esti”

Barbatul din zodia Leu stie ca daca face complimente va straluci automat intr-o lumina favorabila. Daca persevereaza in complimente, te vei simti datoare fata de acest barbat simpatic si ii vei complimenta curand si tu inteligenta, abilitatile, aspectul fizic. Iar el abia astepta acest lucru...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc