Setari Cookie-uri

Astrologie: Fraza cel mai des utilizata de barbatii din fiecare zodie

...si ce se ascunde in spatele ei

BARBATUL DIN ZODIA FECIOARA

”Esti atat de intelegatoare”

Esti atat de intelegatoare si buna la suflet, asa-i ca ii vei ierta din nou escapadele, minciunile, greselile si faptul ca si-a pus prietenii din nou pe un loc mai important decat pe tine? Barbatul din zodia Fecioara va face mereu apel la sensibilitatea si bunatatea feminina.

BARBATUL DIN ZODIA BALANTA


E atat de bine cu tine. Tot mai bine. ”

In curand este posibil sa fie chiar foarte bine, sa fie multumit cu adevarat de tine. Dar mai trebuie sa te straduiesti, esti pe aproape, insa mai ai cateva lucruri de imbunatatit. Ceea ce inseamna ca ar trebui sa ii asculti indicatiile si sfaturile pretioase.

BARBATUL DIN ZODIA SCORPION

”Niciodata nu am afirmat ca ar fi usor de trait cu mine ”

Iata o fraza simpla si eficienta. Te-a pus in garda de la inceput, nu mai ai de ce sa te plangi la urma. Iar adevarul este ca nici tu nu esti atrasa de barbatii simpli si fara personalitate, motiv pentru care il placi asa cum este, dificil, gelos si incapatanat.

BARBATUL DIN ZODIA SAGETATOR


”Mai am cate ceva de rezolvat in viata mea. ”

Acest barbat mai mereu are o viata complicata, foarte greu se simte pregatit pentru a lua o decizie majora. Profesia, banii, parintii, o alta iubita, conjuncturile exterioare par ca ii influenteaza prea puternic viata. Din pacate, cand spune fraza aceasta, nu trebuie sa te astepti sa se si implice sa rezolve acele aspecte.

BARBATUL DIN ZODIA CAPRICORN

”Nu sunt genul romantic”

Barbatul Capricorn este in secret sensibil si vulnerabil, insa ii este frica sa nu devina ridicol prin gesturile sale, de parca romantismul nu ar fi compatibil cu masculinitatea. El spera ca daca te invata de la inceputul relatiei asa, vei avea mai putine pretentii de la el. Este pragmatic, decat sa mergeti la o cina romantica, asteapta sa gatesti tu acasa si il servesti in pauza de meci.

BARBATUL DIN ZODIA VARSATOR


”Hai sa ramanem prieteni ”

Nu doar simpli prieteni, ci conceptul american de ”Friends with benefits”, o combinatie perfecta de libertate si sex, in care el iti poate povesti despre fata cu sanii frumosi pe care a cucerit-o aseara in timp ce stie ca se poate baza pe tine ori de cate ori are probleme financiare. Iar din cand in cand, veti petrece o noapte fierbinte impreuna, doar de dragul amintirilor.

BARBATUL DIN ZODIA PESTI

”Esti perfecta ”

Bineinteles nu esti perfecta, deoarece nimeni nu este, insa barbatul din zodia Pesti va astepta de la tine sa fii femeia perfecta pentru el. Va avea pretentia sa te potrivesti idealului sau si sa nu indraznesti sa cobori de pe piedestral.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc