Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati de care sa NU ne indragostim

Sunt seducatori, zambesc nonsalant si nimic nu pare sa le tradeze intentiile ascunse. Insa, este bine sa stiti cine sunt, ce vor, dar mai ales ce ascund in prezent, ca sa nu va surprinda pe viitor.

Sunt seducatori, zambesc nonsalant si nimic nu pare sa le tradeze intentiile ascunse. Insa, este bine sa stiti cine sunt, ce vor, dar mai ales ce ascund in prezent, ca sa nu va surprinda pe viitor. De aceasta data, v-am pregatit un top special: 5 zodii de barbati de care nu ar trebui sa ne indragostim:

Berbec

Stapan pe orice situatie si increzator in sarmul lui, Berbecul este un barbat puternic, foarte ambitios. Nu este un partener stabil, deoarece odata ce a cucerit femeia pe care si-o doreste, poate deveni rece si se indreapta spre aventuri noi. Trebuie sa se simta intotdeauna stapan pe situatie, fiind posesiv si arogant. Impulsiv, deseori regreta declaratiile facute, fiind constient ca nu-si poate indeplini promisiunile.

Nu asculta de sfaturi si deseori isi supraestimeaza calitatile. Extrem de orgolios, niciodata n-ar recunoaste ca a gresit. Considera ca are intotdeauna dreptate si isi va sustine parearea inversunat. Este agresiv, imprudent si foarte posesiv. Intr-o relatie nu suporta gandul competitiei; vrea sa fie mereu cel mai bun. Berbecul se indragosteste foarte repede, insa la fel de repede ii dispare pasiunea si porneste spre alte cuceriri.

Leu

Este foarte orgolios si simte nevoia sa fie permanent in centrul atentiei. Frumusetea femeii de langa el are de asemenea o importanta mare. Acesta trebuie sa aiba alaturi o partenera atragatoare, pentru a se mandri apoi prietenilor cu trofeul cucerit. Indiscutabil, barbatul Leu trebuie sa conduca incuplu si nu suporta pareri diferite de opinia lui; are intotdeauna dreptate, chiar si atunci cand nu are. De asemenea, simte nevoia sa fie laudat, asadar trebuie intotdeauna sa-i reamintesti ca este barbatul ideal.

In general, este o fire destul de fixista. Se poate implica intr-o relatie serioasa si din datorie, pentru a demonstra ca si el poate sa nutreasca sentimente de dragoste. Insa, partenera nu trebuie sa-si faca foarte multe iluzii; in realitate este vorba tot de persoana lui, de imaginea curata pe care doreste s-o afiseze in public.

Balanta


Este un idealist care si-ar dori sa traiasca viata asa cum o viseaza. Cam asa ar trebui sa fie si femeia de langa el; dornica de schimbare, mulata exact dupa dorintele lui. Desi tot timpul cauta aprobarea prietenilor, intr-o relatie incearca intotdeauna sa-si impuna propria parere. Ii place sa fie admirat, sa i se aprecieze bunul gust, insa uneori isi doreste o partenera mai mult ca sa faca impresie. Parerea prietenilor este foarte importanta pentru el.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc