Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati de care sa NU ne indragostim

Sunt seducatori, zambesc nonsalant si nimic nu pare sa le tradeze intentiile ascunse. Insa, este bine sa stiti cine sunt, ce vor, dar mai ales ce ascund in prezent, ca sa nu va surprinda pe viitor.

Indiferent de situatie, trebuie sa te consulti cu el inainte sa iei o decizie. Barbatul Balanta isi va arata intotdeauna doua fete, una opusa celeilalte, asadar este capabil sa rezerve suprize de neimaginat. Chiar daca la inceputul relatiei te va coplesi cu o ploaie de complimente si afectiune, intr-un tarziu te vei izbi de calitatile lui mai putin laudabile. Dezinteresat si nevinovat, acesta refuza orice schimbare de comportament. Daca relatia nu a functionat, tot tu esti vinovata.

Scorpion

Barbatul nascut in zodia Scorpion este recunoscut pentru curajul si indrazneala lui. Poseda un autocontrol remarcabil, asadar cu greu vei afla ce simte si ce gandeste cu adevarat. Are un temperament puternic, este razbunator, permanent suspicios. In dragostea vrea totul sau nimic; daca nu obtine ceea ce-si doreste e capabil sa distruga tot, fara sa-i pese de sentimente. Nu stie sa ierte si intotdeauna procedeza asa cum crede ca e bine pentru el.

Desi este un barbat mandru, increzator in propriile forte, in situatiile delicate nu te poti baza pe el. Nu este interesat de problemele morale si nu prea are initiativa. In general este viclean si iti va fi greu sa ii castigi increderea. La un moment dat, vei renunta de buna voie la relatie, plictisita de incercarile la care te-a supus.

Varsator

Nativii zodiei Varsator pot fi deosebit de atragatori, insa imprevizibili. Iti pot frange inima cu usurinta, fara sa aiba prea multe mustrari de constiinta. Inainte de a te aventura intr-o relatie cu un Varsator, trebuie sa te gandesti foarte bine ce asteptari ai. Libertatea, dreptul la exprimare sunt foarte importante pentru el; daca ii vorbesti prea curand despre angajamente si planuri de viitor, cu siguranta il vei pune pe fuga. Alaturi de el trebuie sa fi spontana, pregatita pentru schimbari; viata langa un Varsator nu poate fi linistita. Cel mai mult detesta traditiile si regulile.

Chiar daca este implicat intr-o relatie, ii place sa pastreze legatura cu fostele iubite. Daca vei avea ceva de obiectat impotriva acestui lucru, se va simti acuzat pe nedrept, pozand in victima. Varsatorul este un barbat mofturos si distant care nu isi arata usor sentimentele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc