Setari Cookie-uri

Astrologie: Totul despre atractia contrariilor

Ai intalnit un barbat foarte atragator, greu de descifrat pentru tine, destul de enervant si incitant deopotriva? Nu ai cum sa nu ii remarci ciudateniile, insa in acelasi timp te atrage la nebunie? Astrele te avertizeaza: respectivul barbat poate fi din zodia opusa zodiei tale.

Foarte des acest tip de relatie intre doua persoane din zodii aflate in opozitie debuteaza cu o antipatie vizibila si cu o reala provocare. Se poate sa existe si o atractie intiala puternica, dar deranjanta, mai multe lucruri ce nu merg.

Va considerati unul pe celalalt fascinant, atragator, frustrant si intrigant. O relatie pasionala de iubire-ura este rezultatul acestei combinatii, cu foarte multa pasiune si atractie sexuala.

Sentimentele dintre voi doi nu sunt niciodata caldute, ci dimpotriva foarte intense, dar pot sa sa indrepte in ambele directii: iubire sau ura, atractie sau antipatie. In general, in ambele directii in acelasi timp.

Indiferenta nu se instaureaza niciodata intre voi doi. Acest aspect este tipic pentru relatiile intre persoane aflate in zodii opuse.

La inceput cand va cunoasteti, in ciuda atractiei magnetice dintre voi doi sesizabile de catre toata lumea din jurul vostru, va trece destul timp pana sa fiti un cuplu deoarece exista ezitare din ambele parti. Va este greu sa va dati seama cum sa va abordati unul pe celalalt.

In final, cand apare circumstanta potrivita, barierele vor fi depasite si se va descatusa pasiunea nebuna dintre voi. Experientele erotice traite de doua persoane aflate in zodii opuse sunt cele mai intense si nebunesti dintre combinatiile zodiacale.

Pasiunea are si reversul medaliei: certuri destul de multe, rupturi si impacari, caracterizeaza acest tip de relatie al nativilor aflati in zodii opuse. In general, se alterneaza momentele idilice, cu perioade in care cei doi nici nu vor sa auda unul de celalalt.

Veti observa foarte repede unul altuia defectele, slabiciunile, ceea ce este punctul vulnerabil al acestor relatii. Dragostea si maturitatea, dorinta de a invata unul de la celalalt, capacitatea de a negocia, poate da rezultate bune pe termen lung.

Aceste cupluri in general se despart la fel de furtunos precum s-au apropiat, daca nu exista maturitate si toleranta de ambele parti.

Iata cateva exemple de cupluri celebre formate din nativi aflati in zodii opuse:

Whitney Houston (Leu) si Bobby Brown (Varsator) – au avut o casnicie cu multe suisuri si coborasuri, presarata cu alcool si droguri, urmata de divort.

Ethan Hawke (Scorpion) si Uma Thurman (Taur) – actrita a declarat ca Ethan Hawke i-a oferit cel mai pasional sarut. Casatoria lor s-a incheiat cu un divort urat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc