Setari Cookie-uri

Astrologie: Totul despre atractia contrariilor

Ai intalnit un barbat foarte atragator, greu de descifrat pentru tine, destul de enervant si incitant deopotriva? Nu ai cum sa nu ii remarci ciudateniile, insa in acelasi timp te atrage la nebunie? Astrele te avertizeaza: respectivul barbat poate fi din zodia opusa zodiei tale.

Cindy Crawford (Pesti) si Richard Gere (Fecioara) – un cuplu care arata perfect, insa au ajuns la divort in 3 ani.

Vivien Leigh (Scorpion) si Lawrence Olivier (Taur) – o relatie pasionala in care cei doi se inselau reciproc in mod obisnuit. Dupa 20 de ani de casatorie in aceste conditii, au divortat.

Marilyn Monroe (Gemeni) si Joe DiMaggio (Sagitator) – au avut o casatorie romantica, s-au iubit mult si au divortat repede. Gesturile romantice insa au continuat si dupa divort.

Angelina Jolie (Gemeni) si Brad Pitt (Sagittarius) – un cuplu foarte indragit, insa in jurul caruia exista multe zvonuri privitoare le problemele care au aparut intre ei.

Bonnie (Balanta) si Clyde (Berbec) – un cuplu de criminali care arata modul complementar in care se imbinau cei doi in viata de zi cu zi si o poveste de iubire care portretizeaza iubirea pana la moarte.

Relatiile dintre doua persoane nascute in zodii opuse contin mult farmec, pasiune si drama. In general, aceste cupluri sunt foarte celebre in mediul lor social pentru intensitatea si dramatismul relatiei lor.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc