Setari Cookie-uri

Top 5 zodii masculine care sunt pasionale in pat

Unii barbati isi surprind partenera prin romantism si tandrete in dormitor, in timp ce altii prefera sa traiasca dragostea mult mai intens, intr-un stil neconventional.

Unii barbati isi surprind partenera prin romantism si tandrete in dormitor, in timp ce altii prefera sa traiasca dragostea mult mai intens, intr-un stil neconventional. Specialistii in astrologie sunt de parere ca atat zodia, cat si ascendentul influenteaza foarte mult comportamentul sexual. Asadar, in cele ce urmeaza, descoperiti care sunt cele mai pasionale zodii masculine in pat.

Taur

Barbatul nascut in zodia Taur este un amant desavarsit, senzual care se perocupa sa-si satisafaca partenera in dormitor. Este atras de mirosuri sexy, parfumuri imbietoare si adora sa exploreze corpul iubitei prin mangaieri cat mai tandre. Fiind pasnic si romantic, Taurul acorda mare atentie atmosferei. In general impleteste dragostea cu soapte calde intr-o ambianta cat mai relaxanta. Are o imaginatie sexuala foarte bogata si principalul scop este sa isi aduca partenera pe cele mai inalte culmi ale placerii. Este preocupat si de propria satisfactie insa, ii place sa-si copleseasca iubita cu tandrete si atingeri cat mai vibrante.

Poate ghici usor dorintele parteneri, gasind comunicarea in pat extrem de excitanta. Ii place sa prelungeasca preludiul, privind actul sexual ca pe un joc interesant, deosebit de creativ.

Leu

Leul are o personalitate foarte puternica si adora sa domine in pat. In general, nu are nevoie de o ambianta speciala pentru a-si satisface partenera. Conteaza foarte mult pe instinct, curaj si atitudine. De cele mai mult ori, influentat de mandria fara margini este dispus sa incalce orice fel de reguli pentru a face o impresie buna. Adora sa se joace cu focul, fiind un maestru in arta seductiei. Nativul acestei zodii are o personalitate sexuala foarte puternica, fiind extrem de pasional si inventiv in pat. De cele mai multe ori partidele de dragoste cu un Leu sunt memorabile, insa nu neaparat pline de afectiune.Este puternic stimulat din punct de vedere vizual si nu de putine ori sare peste preludiu, dominand in forta partida.

Este dezinhibat, curios si nu se da inapoi de la nici o provocare de natura sexuala, fiind dornic sa experimenteze. Leul este genul de partener care trateaza sexul ca pe o aventura palpitanta, memorabila.

Rac

Racul este un barbat romantic si sensibil, foarte protector intr-o relatie. Simte in permanenta nevoia de a-si ocroti iubita, fiind foarte tandru si atent la nevoile acesteia. In pat se comporta ca un cavaler de moda veche. Isi manifesta pasiunea treptat, observand cu atentie reactiile iubitei. Ii place foarte mult sa cucereasca, tinzand catre stabiliate si confort intr-o relatie. Cand face dragoste se daruieste total, nativul zodiei avand o personalitate sexuala calda, inclinata catre romantism si pasiune desavarsita. Plin de imaginatie, transforma preludiul intr-un adevarat act pasional care poate declansa cu usurinta orgasmul partenerei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc