Setari Cookie-uri

Top 5 zodii masculine care sunt pasionale in pat

Unii barbati isi surprind partenera prin romantism si tandrete in dormitor, in timp ce altii prefera sa traiasca dragostea mult mai intens, intr-un stil neconventional.

Racul imbina foarte bine erotismul cu tandretea, fiind adeptul bailor inspumate prelungite, continuate cu un masaj senzual delicat. Acesta adora mangaierile, asadar va explora cu dragoste si interes fiecare particica din corpul partenerei.


Balanta

Barbatul zodiei Balanta este foarte misterios, etern indragostit, cu un simt al frumosului foarte bine dezvoltat. Este foarte amabil cu partenera de viata, curtenitor, avand un talent deosebit in a o face sa se simta iubita, apreciata si sexy. Erotismul barbatului Balanta poate fi stimulat prin comunicare sau vizual, prin atingeri senzuale care-i pot starni imediat cheful de joaca. In pat, se bucura din plin de satisfactia parteneri, experimentand astfel o placere mult mai intensa.

Nativul zodiei este foarte dinamic si reactioneaza imediat la stimulti. Aparent inocent, se muleaza foarte repede dupa personalitatea partenerei, dezvaluind surprize deosebite pe parcursul actului sexual. In general, ii place sa fie cat mai original, implicandu-se atat fizic cat si emotional.

Pesti

Pastii sunt foarte schimbatori, imprevizibili si adora sa-si surprinda partenera cu noutati in pat. Visatori incurabili, idealizeaza anumite situatii si fac orice pentru a-si transforma in realitate fanteziile. Au un instinct senzual pasional si intens, imbinand foarte armonios erotismul cu emotia. In asternuturi dau dovada de o imaginatie sexuala debordanta, transformand o partida de dragoste intr-un adevarat act de placere. Stapanind foarte bine arta conversatiei, isi conving usor partenera sa dea frau liber imaginatiei.

Barbatul nascut in zodiac Pesti este adeptul masajelor erotice incarcate de pasiune si daruire. Tanjeste dupa mangaieri tandre si obisnuieste sa se lase dominat in dormitor. Prefera partidele lungi de sex, in care alterneaza pozitiile, coplesindu-si partenera cu sarutari prelungi si mangaieri vibrante.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc