Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai fidele semne zodiacale

Pe durata unei relatii, nu toti partenerii se pot confrunta cu dragoste sincera si loialitate. Asa cum stim, semnul zodiacal in care ne-am nascut, planetele guvernante, impreuna cu alti factori, ne influenteaza temperamentul si modul de gandire.

Pe durata unei relatii, nu toti partenerii se pot confrunta cu dragoste sincera si loialitate. Asa cum stim, semnul zodiacal in care ne-am nascut, planetele guvernante si nu numai, ne influenteaza temperamentul si modul de gandire. Astfel, inclinatia catre infidelitate poate fi mai puternica la anumite persoane si mai slaba la altele. Asadar, daca o parte din zodii mai au de lucrat la capitolul fidelitate, iata care sunt cele mai loiale semne zodiacale:

Taur

Nativii zodiei Taur sunt guvernati de Venus, planeta dragostei, a intelepciunii si a luxului. Acestia tanjesc in general dupa stabilitate, confort, nu-si refuza placerile vietii, dar in relatia de cuplu stau departe de aventuri. Persoane calme, individuale, apreciaza sinceritatea si obisnuiesc sa daruiasca in dragoste exact ce li se ofera. Daca simt aparitia unei probleme, sunt deschisi la discutii si prefera sa sfarseasca o relatie decat sa-si dezamageasca partenerul.

Barbatii Taur sunt recunoscuti pentru harnicia lor si apreciaza deopotriva calitatile de gospodina ale femeii. In cuplu, nativii sunt tandri, senzuali si sensibili, chiar daca-si mascheaza uneori sentimentele, afisand o latura a personalitatii mai dura. Taurii acorda importanta cuvenita oricarei relatii in care se implica si daca sunt dezamagiti le este foarte greu sa-si recapete increderea.

Rac

Nativii zodiei Rac se numara printre cele mai loiale persoane din zodiac. Fiind influentati de Luna, au un temperament flexibil, insa in ciuda toanelor, Racii raman aceleasi persoana de incredere, nefiind adeptii schimabrilor bruste de temperament. In general sunt parteneri de viata excelenti, care menifesta interes pentru relatiile de lunga durata si casatorie. Familia este foarte importanta pentru nativii zodiei, atat barbatii cat si femeile acordand un respect mistic caminului.

Racii sunt foarte perseverenti, gandindu-se intotdeauna si la ziua de maine. Analizeaza, isi fac provizii, asigurandu-se ca nimic nu-i poate lua pe nepregatite. Pot deveni exagerat de protectivi, din dorinta de a-si apara persoana iubita.

Fecioara


Traditionalisti si conservatori, nativii zodiei Fecioara nu obisnuiesc sa nu se abata de la reguli, dorind sa ofere de cele mai multe ori un exemplu pozitiv celor din jur. De asemenea, acestia nu se evidentiaza foarte tare in societate, preferand sa analizeze mai atent lucrurile din spatele cortinei. Sunt parteneri calmi, rezervati si modesti. Sunt foarte fideli intr-o relatie si in general nu le place sa vorbeasca despre viata personala, dorind sa-si tina ascunsa intimitatea de urechile curiosilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc