Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai fidele semne zodiacale

Pe durata unei relatii, nu toti partenerii se pot confrunta cu dragoste sincera si loialitate. Asa cum stim, semnul zodiacal in care ne-am nascut, planetele guvernante, impreuna cu alti factori, ne influenteaza temperamentul si modul de gandire.

Sunt foarte prudenti in dragoste si isi doresc alaturi un partener la fel de responsabil si organizat. Familisti convinsi viseaza la un camin linistit si pentru tihna familiei ar ierta din greselile partenerului, dar niciodata n-ar trece peste infidelitate.

Varsator


Varsatorul este unul dintre cele mai interesante semne ale zodiacului. Are o personalitate puternica si este influentat de Uranus si Saturn, care-i transmit dorinta de libertate, idei revolutionare si implicit dorinta brusca de schimbare. Nativii zodiei sunt persoane nonconformiste, au oroare de reguli prestabilite si cu toate acestea intr-o relatie nu obisnuiesc sa insele. Acestia cauta in primul rand un partener sincer, care sa le confere libertatea de care au nevoie. Isi exprima rareori dragostea prin cuvinte, lasand faptele sa vorbeasca de la sine. Spiritul liber si teama de a nu-si complica viata ii indeamna spre onestitate, de aceea daca s-ar indragosti de alta persoana partenerul actual va fi primul care va afla.

Capricornul

Capricornul este recunoscut pentru perseverenta si constiinciozitatea sa si este foarte atent la imagina pe care si-o creeaza in societate. Nu intamplator este un semn de pamant, fiind o persoana cu capul pe umeri, foarte bine ancorata in realitate. Responsabilitatea il caracterizeaza in special in relatia de cuplu si indiferent de parerea altora, nu se va abate niciodata de la ideile lui. Capricornul isi alege cu mare atentie partenerul de viata, netolerand aventurile si neseriozitatea. Viata alaturi de el este linistita; chiar daca iubeste cu pasiune, isi dezvaluie cel mai bine sentimentele in intimitate, alaturi de persoana iubita.

Trateaza orice relatie cu seriozitate si este adeptul discretiei in privinta vietii sentimentale. Poate fi greu de cucerit, deoarece isi doreste alaturi o persoana la fel de loiala,matura in gandire, demna de increderea lui.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc