Setari Cookie-uri

Astrologie: Fobiile zodiacului in functie de element

Nativii acestor zodii sunt caracterizati in general de Arachnofobie, frica de paianjeni, deoarece zodiile de foc simt nevoia sa fie in control permanent al vietii lor. Cu toate ca majoritatea nativilor din aceste zodii care sunt afectati de Arachnofobie sunt femei, un bun procent dintre acestia sunt si barbati, fie ca fac acest lucru evident sau il ascund din orgoliu. Curatenia si controlul mediului de viata sunt pentru acesti nativi de o deosebita importanta. Solutii:

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Zodiile de Foc
Berbec, Leu, Sagetator


Nativii acestor zodii sunt caracterizati in general de Arachnofobie, frica de paianjeni, deoarece zodiile de foc simt nevoia sa fie in control permanent al vietii lor. Cu toate ca majoritatea nativilor din aceste zodii care sunt afectati de Arachnofobie sunt femei, un bun procent dintre acestia sunt si barbati, fie ca fac acest lucru evident sau il ascund din orgoliu. Curatenia si controlul mediului de viata sunt pentru acesti nativi de o deosebita importanta.

Solutii:

-informati-va asupra pericolului real pe care-l reprezinta paianjenii, deoarece foarte putine specii sunt intr-adevar veninoase;
-adoptati o atitudine pozitiva fata de paianjeni si existenta lor in natura.


Zodiile de Aer
Gemeni, Varsator, Balanta

Nativii din aceste zodii sunt caracterizati in general de Claustrofobie, frica de a fi prinsi in spatii inchise, ca si frica principala. Ei au nevoie de aer pentru ca acesta este elementul care ii reprezinta si simt ca se sufoca si se panicheaza in spatii inchise, inguste, puternic aglomerate. Multe persoane sufera de aceasta fobie, mai ales in urma unor traume din copilarie ce nu au fost tratate la timp.

Solutii:

-o optiune ar fi psihoterapia pentru a infrange aceasta fobie;
- infruntarea directa a sentimentului pentru a-l face suportabil;
-in unele tari se practica si tratament medicamentos impotriva anxietatii, insa doar la recomandarea medicului.


Zodiile de Pamant
Taur Fecioara Capricorn


Nativii din aceste zodii sunt in general caracterizati de Aerofobie, frica de zbor. Legatura lor speciala cu elementul lor nativ, pamantul, ii face pe acestia sa aiba o senzatie de neliniste constanta in timpul zborului si sa simta o stare de disconfort care poate excalada cu atacuri repetate de panica. Cu toate ca statisticile au arata ca este mult mai probabil sa ai un accident de masina sau orice alt tip de accident comun decat unul de avion, cei mai multi dintre persoanele ce sa regasesc in zodiile de pamant, prefera mijloacele alternative de transport: tren, autoturism, etc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc