Setari Cookie-uri

Astrologie: Fobiile zodiacului in functie de element

Nativii acestor zodii sunt caracterizati in general de Arachnofobie, frica de paianjeni, deoarece zodiile de foc simt nevoia sa fie in control permanent al vietii lor. Cu toate ca majoritatea nativilor din aceste zodii care sunt afectati de Arachnofobie sunt femei, un bun procent dintre acestia sunt si barbati, fie ca fac acest lucru evident sau il ascund din orgoliu. Curatenia si controlul mediului de viata sunt pentru acesti nativi de o deosebita importanta. Solutii:

Solutii:

-cel mai comun tratament consta in a calatorii cat mai mult cu avionul si cu cat cei vizati fac acest lucru, cu atat mai confortabili se vor simti si efectele aerofobiei se vor diminua.
-pentru cazurile grave se recomanda consiliere psihologica de specialitate.

Zodiile de Apa
Rac, Scorpion, Pesti


Nativii acestor zodii sunt caracterizati in general de Sociofobie, frica de a fi evaluati negativ intr-o anumita situatie sociala sau conjunctura. Aceasta poate incepe inca din copilarie, iar lipsa de incredere in ei insisi, ii poate face de multe ori nesiguri in medii precum mediul profesional, mediul familial, chiar si in cercul de prieteni. Din aceasta cauza foarte multi dintre ei, acorda atentie marita detaliilor si evita cu orice pret greselile sau situatiile jenante in care ar putea juca ei un rol principal.

Solutii:

-planificare minutioasa a interactiunilor sociale;
-evaluare realista a fiecarei situatii.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc