Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile si banii

In acest an astrele iti sunt alaturi daca vrei sa avansezi in domeniul in care activezi, insa va trebui sa iti cauti un nou loc de munca, unul cu mult mai mare potential financiar. Vei avea noroc daca iti depui CV-ul si pui in miscare relatiile pe care le ai pe plan social. In plus, participa pe parcursul anului la concursuri diverse, deoarece sunt mari sanse sa castigi bani sau premii substantiale.

Zodia Fecioara

Acest an 2011 este unul in care vei face surprinzator de multi bani din activitatea de predare. Este momentul ca sa iti iei o autorizatie in domeniul in care te pricepi si sa incepi sa iti faci publicitate. Vei avea mai multi elevi / studenti decat te astepti si satisfactia financiara va fi pe masura. Poti deasemenea castiga bani frumosi din meseriile care au legatura cu sanatatea: produse naturiste, produse de slabit, masaj terapeutic.

Zodia Balanta

Anul 2011 este unul in care vei castiga bani multi daca te ocupi de organizarea evenimentelor sociale, nunti si conferinte. O afacere in acest domeniu va da roade. Astrele te indeamna sa te asociezi cu o persoana care are capital financiar, dar nu are ideile tale. Ai cateva idei originale legate de moda si frumusete care merita testate.

Zodia Scorpion

Inca in prima parte a anului 2011 iti va apare la orizont o oportunitate de afaceri. Nu trebuie sa eziti ci sa prinzi momentul. O afacere de tip MLM iti poate aduce mai multi bani decat te astepti. Banii tai trebuie investiti repede si atunci se vor inmulti. Astrele te vor ajuta cu o oportunitate de a oferi consultata platita in domeniul in care ai experienta deja.

Zodia Sagetator

Anul 2011 este unul foarte bine aspectat pe plan financiar si tot ceea ce este in legatura cu strainatatea iti va aduce multi bani, fie ca este vorba de o bursa, un proiect profesional sau chiar a te muta in strainatate. Aplica pentru locuri de munca din alta tara. Un alt domeniu care iti poate aduce bani este cel al internetului, iti poti face un site web, un blog sau chiar scoate o carte, deoarece ai idei pretioase si cu potential mare pe plan financiar.

Zodia Capricorn

Acest an iti poate aduce o evolutie surprinzatoare, intr-o functie de manager sau director. Concentreaza-te pe telul tau si pune toate resursele tale in miscare. Daca nu te-ai gandit sa intri pana acum in politica, este momentul sa iei si aceasta oportunitate in calcul. Poti sa te indrepti si spre organizatii implicate in domeniul social, poti avea surpriza unor proiecte foarte bine finantate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc