Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile si banii

In acest an astrele iti sunt alaturi daca vrei sa avansezi in domeniul in care activezi, insa va trebui sa iti cauti un nou loc de munca, unul cu mult mai mare potential financiar. Vei avea noroc daca iti depui CV-ul si pui in miscare relatiile pe care le ai pe plan social. In plus, participa pe parcursul anului la concursuri diverse, deoarece sunt mari sanse sa castigi bani sau premii substantiale.

Zodia Varsator

Anul 2011 iti aduce oportunitati de a lucra cu grupurile, dar trebuie sa arati disponibilitatea de a-ti sacrifica sfarsitul de saptamana. Ai o usa deschisa spre a tine traininguri pe domeniul tau profesional si a face astfel bani in plus. O alta sansa de a face bani multi si repede o vei gasi daca iti cauti loc de munca in industria hoteliera, intr-una din tarile cu turism dezvoltat.

Zodia Pesti

In anul 2011 astrele indica necesitatea de a-ti finaliza studiile sau ainvesti intr-un nou curs de specializare ca sa poti accede la un nivel superior in cariera, pe un post mult mai bine platit. Daca ai un talent artistic vei putea castiga bani frumosi, insa ai nevoie neaparat de un manager. Vei avea norocul sa iti gasesti un sponsor daca il cauti.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc