Setari Cookie-uri

Top 6 zodii care isi vor gasi sufletul pereche in 2011

Specialistii in astrologie sunt de parere ca anul 2011 va fi unul cu numeroase suprize pe plan sentimental pentru majoritatea zodiilor. Daca anul precedent nu a fost unul multumitor pentru tine, este posibil ca astrele sa iti fie alaturi si sa te ajute in gasirea dragostei.

Lunile toamnei aduc siguranta si stabilitate in ceea ce priveste dragostea. Alaturi de partener veti gasi acel echilibru de care aveti nevoie.

5. Sagetator

Nativii din zodia Sagetator vor avea parte de multa energie pe intreaga perioada a anului. Venus va va ajuta pe plan sentimental, pe cand Jupiter va va spori abilitatea si carisma. Primele 6 luni ale anului vor fi foarte active, iar perioada verii va fi presarata cu intalniri romantice si pline de pasiune.

Nu asteptati sa fiti abordate, ci indrazniti si fiti primele care fac primul pas. Urmati-va instinctul si fiti cat mai naturale in discutii. Lunile octombrie – noiembrie vor fi petrecute in compania partenerului si se anunta a fi destul de linistite.

6. Varsator

Specialistii in astrologie sfatuiesc nativii din Varsator sa lase vechile relatii in urma si sa se concentreze asupra viitorului. Anul 2011 este presarat cu numeroase surprize pe plan sentimental, admiratorii facandu-si simtita prezenta inca de la inceputul lunii februarie .

Venus va va ajuta sa va faceti ordine in viata, readucand totodata si respectul de sine. Lunile aprilie, iulie, august si octombrie sunt cele mai potrivite pentru aparitia sufletului pereche. Lasati-va inima sa aleaga, ganditi pozitiv si fiti pregatite pentru o iubire ca in povesti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc