Setari Cookie-uri

Cele 4 triburi ale horoscopului

Zodiile sunt dominate de patru semne elementare, cunoscute din cele mai vechi timpuri. Afla mai multe detalii despre acestea si descopera cum influenteaza personalitatea nativilor:

Zodiile sunt dominate de patru semne elementare, cunoscute din cele mai vechi timpuri. Afla mai multe detalii despre acestea si descopera cum influenteaza personalitatea nativilor:

Apa

Zodiile care au ca element de baza Apa sunt: Rac, Scorpion si Pesti.

Apa este un element care defineste transformarea si inconsecventa. Elementul nu este unul static; apa poate fi linistita sau tulbure, asadar mai poate simboliza si personalitatea duala a nativilor. Acestia sunt persoane care se lasa conduse de emotii puternice si trairi intense. Sunt usor de impresionat, au un farmec aparte si nu sunt foarte vorbareti. Deseori, atrag atentia gratie misterului care-l emana asupra lor. Te invita sa-i cunosti si sa-i descoperi pas cu pas. Aceste caracteristici sunt deseori intalnite la zodiile Scorpion si Rac. In momentele dificile acestia pot deveni irascibili, excentrici, chiar agitati. Totodata, Scorpionii pot deveni foarte vorbareti si teatrali, pentru a-si atinge scopul pe care-l urmaresc. Racii sunt traditionalisti si vulnerabili, incapabili sa-si utilizeze anumite abilitati in scopuri meschine.

Nativii condusi de elementul Apa sunt persoane visatoare, romantice si sensibile. Au o inclinatie deosebita catre arta si in general sunt foarte preocupati pentru starea celor din jur. Totodata apa semnifica nehotarare si ezitare. Asadar, o parte din nativi pot fi emotivi, nu au foarte mare incredere in fortele proprii si necesita sustinerea celor din jur. Pestii se regasesc foarte bine in aceasta descriere.

Aer

Zodiile care au ca element de baza Aerul sunt: Balanta, Gemeni si Varsator.

Aerul confera un sentiment de exuberanta, libertate si detasare completa. Acest element le inspira nativilor increderea in sine, energie pozitiva, inventivitate si placerea de a comunica. Zodiile aflate sub influenta acestui element sunt persoane vorbarete, generoase si au obiceiul de a fi sincere cu toata lumea. In general nu agreeaza ocolisurile si spun in fata tot ce gandesc. Nativii zodiilor Balanta si Gemeni se regasesc foarte bine in acesta descriere, arta disimularii fiindu-le complet “necunoscuta” in anumite momente. Totodata acestia sunt recunoscuti ca prieteni loiali, care nu tolereaza nedreptatea si sunt primii care intervin sa calmeze spiritele.

Aerul are ca elemente definitorii: comunicarea, adaptabilitatea si inteligenta. Nativii condusi de Aer se plictisesc foarte usor si au nevoie in permanenta de adrenalina si distractie. Varsatorii sunt persoane idealiste care tin foarte mult la libertatea lor. Sunt foarte visatori, curajosi, ambitiosi, avand posibilitatea sa-si transforme multe dorinte in realitate. In general, perseveranta ii poate transforma in adversari de temut.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc