Setari Cookie-uri

Cele 4 triburi ale horoscopului

Zodiile sunt dominate de patru semne elementare, cunoscute din cele mai vechi timpuri. Afla mai multe detalii despre acestea si descopera cum influenteaza personalitatea nativilor:

Foc

Zodiile care au ca element de baza Focul sunt: Berbec, Leu, Sagetator.

Focul este simbolul pasiunii, al dinamismului si al schimbarii. Nativii aflati sub influenta acestui element sunt curajosi, energici, pasionali si foarte iuti la manie. Infrunta orice problema cu vitejie si sunt adeptii conflictelor deshise. In general sunt persoane sincere, competitive care apreciaza persoanele cu acelasi caracter. Leii si Berbecii sunt definiti cel mai bine de aceste caracteristici. Firi comunicative, foarte active au multi prieteni in general. Au o personalitate foarte puternica si ii influenteaza foarte usor pe cei din jurul lor. Nativii condusi de Foc pot fi foarte generosi, vulnerabili si devotati in dragoste.

Caracteristicile principale ale Sagetatorilor sunt nerabdarea, ambitia si spontaneitatea. Acestia sunt orientati catre ideal, trebuie neaparat sa calatoreasca, sa se miste; nu pot sta locului mai mult de cinci minute. Iubesc riscul si niciodata nu renunta la visele lor. Cele trei zodii dominate de Foc sunt persoane foarte afectuoase, irezistibile, insa au nevoie de o atenie sporita de la partenerul de viata.

Pamant


Zodiile care au ca element de baza Pamantul sunt: Taur, Fecioara si Capricorn.

Pamantul este un semn fix, simbolul stabilitatii, al increderii si al sigurantei. Nativii dominati de acest element sunt persoane organizate, foarte hotarate. Sunt foarte atasati de casa si de familie, siguranta celor din jur fiind cea mai importanta. Capricornii si nativii zodiei Taur se regasesc cel mai bine in aceasta descriere. Firi diplomate si ambitioase, reusesc de cele mai multe ori sa-si atinga telul prin fortele proprii. Personalitatea lor este completata si de loialitate si sensibilitate.

Nativii aflati sub influenta Pamantului sunt persoane conservatoare, practice si tin cont de valorile traditionale. Sunt foarte atenti la orice detaliu si obisnuiesc sa analizeze o problema din toate punctele de vedere, inainte sa ia o decizie. Majoritatea nativilor Fecioara sunt definiti de aceste caracteristici. Zodiile de pamant sunt recunoscute in general pentru diplomatia si responsabilitatea de care dau dovada.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc