Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati buni in pat

Semnul zodiacal te poate ajuta foarte mult sa iti cunosti partenerul. Cele mai importante caracteristici care ne intereseaza se refera la comportament, atitudine, romantism, dar si la senzualitate si erotism. Pe cand unii barbati sunt traditionali in pat, nefiind de acord cu jucariile sexuale, filmele erotice si pozitii controversate, altii sunt adeptii nonconformismului si dornici sa incerce tot ce este nou in materie sexuala.

Balanta are o imaginatie bine dezvoltata si isi incita partenera cu ajutorul masajelor erotice. Prefera partidele lungi de sex, schimband foarte des pozitiile sexuale si locul. Reuseste sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase femei si experimenteaza cat mai multe fantezii sexuale. Nativul din aceasta zodie este o persoana dezinhibata si transforma o partida de sex intr-un joc incitant, plin de pasiune.

Scorpion

Scorpionul este considerata cea mai pasionala zodie, suprinzandu-si intotdeauna partenera prin erotism si senzualitate. Ii place sa conduca de fiecare data partidele sexuale si sa isi puna in aplicare fanteziile erotice. Scopul sau consta in satisfacerea partenerei, traind fiecare moment din actul sexual la intensitate maxima.

Neconventional, posesiv si foarte indraznet, este atras de tot ce este nou, acceptand aproape orice perversitate sexuala. Ii place sexul intens si salbatic, dar in acelasi timp, isi face timp sa exploreze intregul corp al partenerei. Hotarat si direct din fire, stie ce vrea in pat si se pune pe treaba, sarind uneori peste preludiu.

Pesti

Persoana foarte schimbatoare, nativul din zodia Pesti reuseste sa isi surprinda partenera in pat, fiind foarte atent la preferintele acesteia. Desi nu are o atitudine foarte indrazneata, faptul ca stie sa faca exact ceea ce trebuie in pat il scoate din incurcatura de fiecare data. Inventiv si deosebit de curios in arta erotismului, este la curent cu cele mai noi aparitii in materie de filme erotice, jucarii si pozitii sexuale.

Este un partener tacut, insa cu o imaginatie bogata in dormitor si isi rasfata de fiecare data partenera prin gesturi romantice si sarutari tandre. In timpul actului sexual se bucura de fiecare moment intens, imbinand perfect senzualitatea cu placerea fiecarei clipe in doi.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc