Setari Cookie-uri

Horoscopul floral pentru toate zodiile

Vrei sa stii care floare corespunde personalitatii tale? Citeste horoscopul floral si vei afla care trasatura iti domina personalitatea si cum te comporti in dragoste:

Papucul-doamnei este instabil in dragoste si cauta mereu ceva nou. Este plin de surprize, imprevizibil si are nevoie de un partener la fel de dinamic. Pune mare pret pe libertatea, asadar nu va rezista langa o persoana posesiva. Este compatibil cu: Macul, Trandafirul si Papucul-doamnei.

Albastreaua caracterizeaza persoanele nascute in zilele de: 4, 13, 22, 31

Trasatura definitorie este fidelitatea. Nativii sunt adeptii traditionalismului si se ghideaza mereu dupa propriile reguli. Iubesc disciplina, regulile si implicit admira persoanele care le respecta. Au o viata ordonata, foarte bine organizata si tin foarte mult la imaginea pe care o afiseaza. Sunt persoane autoritare si acorda o atentie deosebita detaliilor. Au nevoie de stabilitate si nu se aventureaza niciodata in situatii riscante.

In dragoste sunt exigenti si cauta partenerul care sa corespunda exact personalitatii lor. Isi doresc loialitate, respect si dragoste neconditionata. Odata ce isi intalnesc sufletul pereche devin foarte afectuosi, tandri, afisand o imagine complet noua. Sunt compatibili cu: Albastreaua, Bujorul, Margareta si Macul.

Irisul caracterizeaza persoanele nascute in zilele: 5, 14, 23

Trasatura definitorie este dinamismul. Nativii se adapteaza foarte bine in orice mediu, gratie temperamentului complex. In aparenta calmi, pot deveni foarte agresivi daca cineva ii jignste sau le incalca drepturile. Au o inteligenta remarcabila si rezolva cu usurinta dificultatile. Sunt persoane agreabile, foarte sociabila, insa nu accepta sa vorbeasca despre intimitatea lor.

In dragoste Irisul cauta stabilitate. Nu suporta secretele, asadar persoanele misterioase nu-i vor atrage atentia. Flirteaza cu placere, mizeaza pe umor, naturalete, de aceea isi atrage cu usurinta multi admiratori. Il atrag partenerii comunicativi si indrazneti. In general sunt compatibili cu toate florile datorita personalitatii sale. Cele mai profunde legaturi vor fi cu Floarea-Soarelui si Trandafirul.

Macul caracterizeaza persoanele nascute in zilele de: 6, 15, 24

Trasatura definitorie este senzualitatea. Nativii sunt persoane foarte emotionale si au intuitie uimitoare. Uneori pot anticipa dinainte o anumita situatie si sunt foarte prudenti in viata de zi cu zi. Firi comunicative, simt nevoia sa imparta cu ceilalti semeni bucuriile sau tristetile lor. Sunt foarte disciplinati si buni sfatuitori. Uneori cad in stari de visare intense si pierd contactul cu realitatea sau devin depresivi. Trebuie sa gaseasca intotdeauna un raspuns la intrebarile care-i macina.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc