Setari Cookie-uri

Horoscopul floral pentru toate zodiile

Vrei sa stii care floare corespunde personalitatii tale? Citeste horoscopul floral si vei afla care trasatura iti domina personalitatea si cum te comporti in dragoste:

Trandafirul caracterizeaza persoanele nascute in zilele de 9, 18, 27

Trasatura definitorie este pasiunea. Nativii sunt persoane care adora sa fie in centrul atentiei, rafinate si pasionale, asemanatoare florii pe care o reprezinta. Sunt foarte directi, vesnic indragostiti si traiesc fiecare moment la intensitate maxima. Stiu sa se bucure de viata si in situatiile dificile incearca mereu sa vada partea plina a paharului. Isi sustin intotdeauna punctul de vedere cu argumente concrete si tupeu. Sunt ambitiosi in cariera si nu dau niciodata inapoi pana nu-si vad dorinta implinita.

In dragoste se daruiesc fara retineri si se misca intr-un ritm alert. Nu au timp sa-si puna prea multe intrebari sau sa analize riscuri. Traiesc clipa si sunt atrasi de parteneri la fel de energici. Sunt compatibili cu: Papucul-doamnei si Macul.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc