Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul arabesc

Simbolistica zodiacului arab se bazeaza pe arme, fiecarei persoane corespunzandu-i un anumit instrument. In cele ce urmeaza, vei afla mai multe despre caracteristicile zodiei tale, personalitatea si evolutia pe parcursul intregii vieti pe plan personal, profesional sau sentimental.

Intr-o relatie sunt destul de posesivi, protectori si pasionali, cu o personalitate destul de puternica. Le plac relatiile riscante, insa daca sunt inselati devin foarte razbunatori, agresivi sau periculosi.

5. Buzdugan: 21 mai – 21 iunie

Persoanele nascute sub acest semn sunt firi instabile, pline de ezitari si incertitudini. Desi sunt nesigure in ceea ce fac si au nevoie de indrumare, le place curiozitatea si de aceea se aventureaza in necunoscut. Au nevoie de sustinere morala si se muleaza foarte bine pe situatii sau devin dependente de anumite persoane.

Au nevoie sa primeasca dragoste, insa de cele mai multe ori sunt nesiguri intr-o relatie. Infidelitatea reprezinta o necesitate pentru majoritatea nativilor, acestia iubind aventurile de scurta durata.

6. Ghioaga taraneasca: 21 aprilie – 20 mai

Ceea ce defineste cel mai bine nativii din aceasta zodie este calmul cu care isi urmaresc scopurile. Se concentreaza foarte mult in ceea ce fac si imediat cum primesc o sarcina, se apuca imediat de treaba. Au nevoie permanenta de afectiune si intelegere din partea celor din jur.

Persoane incapatanate, devotate si alintate, au nevoie de parteneri pasionali si fideli, care sa le fie alaturi tot timpul, sa le sprijine si sa le indrume in viata.

7. Toporisca: 19 februarie – 20 martie

Simbolurile care marcheaza acest semn sunt generozitatea, intuitia si devotamentul. Nativii sunt firi artistice, cu un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat, care nu renunta pana cand nu reusesc ceea ce isi propun. Sinceri si directi, au multe cunostiinte, insa putini prieteni. In general sunt foarte sensibili si traditionalisti, dar pot deveni si agresivi sau imprudenti.

In dragoste au nevoie de parteneri stabili si loiali, se indragostesc foarte repede, lasandu-se prada pasiunii si sentimentelor. Sunt persoane sensibile si timide, complet devotate relatiei.

8. Lant: 23 septembrie – 22 octombrie

Cei nascuti in aceasta perioada sunt persoane amabile, sociabile, care nu suporta certurile, tensiunea psihica sau situatiile conflictuale. Le place sa fie in centrul atentiei, indiferent de situatie si simt nevoia sa fie inconjurati de prieteni sinceri si onesti. Persoane inteligente, actioneaza cu rabdare si perseverenta in rezolvarea problemelor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc