Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii misogine

Prin defectele zodiei, unii barbati sunt predispusi la comportamente misogine. Fie ca descurajeaza competitia feminina in afaceri, fie ca isi submineaza sotia, e evident ca nu sunt convinsi de egalitatea sexelor. Tradatori, mincinosi, tirani – sunt tipologii ale barbatului care crede ca isi demonstreaza masculinitatea prin defavorizarea femeii. Cunoaste-i mai bine si pune-i la punct.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Pentru ca nu e genul care sa isi asume riscuri, barbatul Fecioara va trai intre niste limite, care ii convin lui si pe care le impune si altora. Ii plac regulile clare si exacte – probabil de-asta tinde spre o structura patriarhala. Ordinea prestabilita ii permite sa se desfasoare normal. Chiar daca asta inseamna ca femeia sa fie pe locul doi, important e ca fiecare sa isi stie locul ! Nu agreeaza extravaganta asa ca pentru femeia de langa el ar fi mai bine daca ar avea simtul masurii si i-ar placea tinutele modeste. Altfel, o va cicali la nesfarsit.

Cu un spirit critic iesit din comun, barbatul Fecioara va fi cat se poate de nesuferit prin limba sa ascutita. Daca il prinzi intr-o dispozitie proasta si totusi n-are ce sa-ti reproseze, se prea poate sa recurga la o atitudine misogina numai ca sa se poata racori. Imputa: esti femeie! e pana la urma cea mai la indemana. Iar tot ce faci e gresit pentru ca e facut de tine, o femeie. Asta se intampla numai in accesele lui nervoase. In rest, se va rezuma la rolul de cap de familie: isi va pune la adapost apropiatii de nevoi materiale, nu va acorda o atentie prea mare erotismului, acesta nefiind o prioritate importanta.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)

In plan profesional, barbatul Sagetator poate dezvolta un comportament misogin, dar fara o intentie clara ca asta face. De obicei, cand se simte subapreciat, recurge la trucuri indoielnice care sa-l readuca in atentie: misoginismul ar putea fi felul lui de a se baga in seama. Nu va reusi decat sa-si construiasca o reputatie proasta insa. Daca lucreaza intr-un mediu cu multe femei, s-ar putea sa fie repede etichetat drept misogin: nu va urma sfaturile si sugestiile colegelor lui, nu ii place sa i se indice directia pe care sa o urmeze. E un defect mai general al zodiei.

Barbatul Sagetator e atletic, genul sportiv, viril si sigur pe el in tot ce face. Are succes la femei pentru ca e sociabil si monden. Isi doreste o familie, dar nu e foarte stabil in sentimente. Daca impune cineva regulile de conduita, atunci el e acela si nu femeia. Se supara instantaneu daca nu e lasat sa plece la meci sau la o bere cu prietenii, dar nu suporta ideea ca partenera lui sa fie la fel de independenta. Mai trist e cand tendintele lui spre nestatornicie se transforma in acte de infidelitate conjugala, pe care cel mai adesea el nu le considera astfel.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc