Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii misogine

Prin defectele zodiei, unii barbati sunt predispusi la comportamente misogine. Fie ca descurajeaza competitia feminina in afaceri, fie ca isi submineaza sotia, e evident ca nu sunt convinsi de egalitatea sexelor. Tradatori, mincinosi, tirani – sunt tipologii ale barbatului care crede ca isi demonstreaza masculinitatea prin defavorizarea femeii. Cunoaste-i mai bine si pune-i la punct.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Nativului in Pesti ii cam lipseste simtul practic si de cele mai multe ori nu se descurca din punct de vedere financiar. O femei cu succes profesional care se ocupa de investitii si de speculatii ar putea sa ii starneasca o prost-inteleasa invidie: o va acuza de materialism si o va exclude din lumea lui dominata de reverii si mister. Expert in "arta aburirii", se va folosi de personalitatea sa alunecoasa atunci cand isi va dori o reusita in plan social. Tinta cea mai facila va considera ca sunt femeile.

Pana la urma, misoginismul lui e cumva fara intentie – deseori absent din viata reala, barbatul Pesti nu prea stie cum e cu femeile si cu egalitatea intre sexe. Daca dezavantajeaza o femeie, nu o face din vreun principiu meschin ori o convingere intunecata. In relatia de cuplu, e misogin in masura in care idealul lui feminin este mama. Cauta o partenera materna, pe care o va admira si o va urma. Cu conditia ca ea sa fie o "mama" iertatoare: sa ii accepte micile obsesii si sa ii treaca cu vederea incapacitatea de a se descurca singur. Devine foarte usor dependent de femeia din viata lui si va pretinde iubire neconditionata. Probabil ca el nu isi va indeplini rolul de barbatul casei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc