Setari Cookie-uri

Astrologie: Dragoste si compatibilitate in zodiacul aztec

Zodiacul aztec este unul din cele mai vechi sisteme astrologice din lume si este bazat pe ciclul de 13 zile. Cauta in tabelul de mai jos luna si ziua nasterii tale pentru a identifica semnul astrologic aztec sub influenta caruia te-ai nascut. Citeste ce spuneau aztecii despre cei nascuti in zodia ta, apoi consulta tabelul de compatibilitate.

Casa

Dragoste: Generozitatea si afectiunea de care dai dovada atrag multe persoane de sex opus care se simt tratati deosebit de catre tine si se indragostesc iremediabil. Insa tu nu esti o persoana deschisa spre flirturi si iubiri trecatoare, de aceea iti vei acorda inima numai unei persoane care stie sa te aprecieze la adevarata ta valoare. Intemeierea unei familii inseamna foarte mult pentru tine.

Floarea

Dragoste: Stii mai bine decat oricare alt semn zodiacal cum sa starnesti interesul persoanelor de sex opus si sa seduci. Cauti contactul intim, savurezi placerile si stii sa te bucuri de viata. Persoana iubita va descoperi fericirea, distractia si sarbatoarea simturilor alaturi de tine. Pot apare insa discutii legate de gelozie in cuplu deoarece ai inclinatii spre frivolitate si iti place sa flirtezi deschis.

Sarpele

Dragoste: In dragoste joci dur si adesea nu cu cartile pe fata. Faci orice si recurgi la toate tertipurile ca sa posezi obiectul dragostei tale. Iti doresti o comunicare deschisa si solida cu persoana iubita. Fiind o persoana agila si independenta, conflictele in cuplu reusesti sa le tratezi cu capul limpede. Ai nevoie de un partener de cuplu tolerant si intelegator.

Vantul

Dragoste: Dinamismul tau frenetic iti va prilejui multe experiente in domeniul erotic si sentimental. O legatura durabila insa este greu de realizat cu tine data fiind nevoia ta de independenta si nestatornicia de care dai dovada. Oferi multa pasiune, insa greu iti deschizi inima. In cuplu iti este dificil sa faci compromisuri si astepti ca persoana iubita sa lase dupa tine.

Leopardul

Dragoste: Mandria si eleganta te disting repede intr-un grup si atragi in mod natural atentia sexului opus asupra ta. La inceput joci rolul persoanei indiferente, insa gelozia ta este mare si reactionezi repede daca observi pe cineva ca flirteaza cu persoana iubita. Poti combina impulsivitatea cu o degajare adorabila. Multe persoane de sex opus sunt fascinate de tine.

Craniul
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc