Setari Cookie-uri

Astrologie: Dragoste si compatibilitate in zodiacul aztec

Zodiacul aztec este unul din cele mai vechi sisteme astrologice din lume si este bazat pe ciclul de 13 zile. Cauta in tabelul de mai jos luna si ziua nasterii tale pentru a identifica semnul astrologic aztec sub influenta caruia te-ai nascut. Citeste ce spuneau aztecii despre cei nascuti in zodia ta, apoi consulta tabelul de compatibilitate.

Dragoste: Esti o persoana rezervata si neincrezatoare, adesea suspectezi persoanele de sex opus de intentii ascunse si poti sa te manifesti din aceasta cauza cu ironie si raceala. Unele persoane de sex opus vor fi intrigate de atitudinea ta, insa foarte rar vei gasi pe cineva sa iti inteleaga cu adevarat sufletul sensibil. Cauti o iubire linistita de tipul prieteniei, lipsita de conflicte si gelozie.

Iepurele

Dragoste: Extremismul si neastampararea ta te impinge la o iubire intensa, foarte pasionala si plina de excese, cu exaltare si depresii adanci. Dragostea ta este nelinistita, insa oferi devotament total si astepti asemenea. Adesea explodezi din cauza faptului ca nu iti poti controla gelozia. Daca te desparti de cineva, urasti cu aceeasi intensitate cu care stii iubi.

Vulturul

Dragoste: Inca din tinerete ai un ideal legat de familie si dragoste si vei cauta toata viata sa gasesti persoana potrivita idealului tau. Din aceasta cauza esti o persoana selectiva, uneori singuratica, insa cand gasesti iubirea adevarata atunci dai dovada de curaj, pasiune si loialitate. Dragostea te face sa te relaxezi si sa devii o persoana tandra si cu simtul umorului.

COMPATIBILITATEA ZODIILOR IN ZODIACUL AZTEC














Relatia voastra este caracterizata de romantism, loialitate, erotism, senzualitate, dorinta reciproca, idealism.


Relatia voastra este caracterizata de impacari si despartiri, gelozie, neliniste, pasiune, impulsivitate si surprize.


Relatia voastra este caracterizata de prietenie, incredere reciproca, o buna comunicare si valori comune.



Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc