Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii puse pe scandal

Il simti ca e cu capsa pusa si stii ca nu mai ai cum sa eviti conflictul. Va urma o cearta, poate chiar un scandal. Daca vrei sa intelegi de ce sunt nervosi barbatii, de ce in unele zile sunt croiti sa caute cearta, poate ar trebui sa te uiti mai atent la zodia lor. Ca e vorba de slabiciuni sau de apucaturi, toate pot fi temperate si pana la urma evitate.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Cu toate ca nu e un temperament coleric, nativul in Fecioara stie sa faca scandal daca vrea. Iar cum atunci cand esti un superperfectionist, motivele de nemultumire nu intarzie sa apara, vor fi suficiente ocazii sa-si iasa din fire. Toata lumea stie cand e indispus pentru ca incepe sa le taie cheful si celor din jur. O simpla indispozitie degenereaza rapid in scandal, dar nu dureaza. Barbatul Fecioara incepe sa se calmeze cand observa ca i-a scos pe toti din sarite. S-ar putea ca cei apropiati unui barbat Fecioara sa devina si ei pusi pe scandal: cine suporta sa fie mereu pus sub lupa si sa i se spuna intruna ce greseste, unde greseste, cum greseste?

Pentru ca nu prea are simtul umorului, nu stie sa depaseasca momentele tensionate, ci isi varsa nervii si se elibereaza. Iar cand incearca sa faca vreo gluma, e de fapt sarcastic, ironic sau se vrea a fi critic, intr-un mod invaluit. Nu isi prea face prieteni pentru ca putini sunt cei care trec peste izbucnirea isterica/ cearta violenta ce se declanseaza la primul impas. Iar ca sa poti iesi cu el in lume trebuie sa ai maniere ireprosabile si o conduita civilizata in acord cu normele dictate de societate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Barbatul Scorpion e cunoscut si temut pentru cat de violent poate fi intr-o cearta ori cand urmareste sa se razbune. Pentru ca poseda un autocontrol remarcabil, nu stii ce gandeste sau ce simte. De aceea te ia prin surprindere cand te provoaca la o cearta sau cand iti plateste cu aceeasi moneda. Suspicios si permanent in garda, el vede pericole si intrigi peste tot. Nu are incredere usor in oameni asa ca cei care vor sa-i devina apropiati sunt de obicei verificati prin teste si pusi in situatii dificile. Se pricepe de minune sa regizeze conflicte.

Pus mai mult pe razbunare decat pe scandal, sa te astepti la viclenii si la lipsa de scrupule. Cu un Scorpion nimic nu e simplu, trairile lui sunt foarte intense, aproape dureroase, iar crizele lui emotionale nu se rezolva usor. Are mania secretelor si e manipulator, iar atitudinea usor paranoica il face nu doar distructiv, ci si autodistructiv. De multe ori ajunge sa-si faca singur rau din cauza impulsivitatii si a temperamentului sau aprig. Starneste stari conflictuale in relatia cu cei apropiati pentru ca pe de o parte vrea sa domine, pe de alta parte ii incurajeaza pe cei din jur sa aiba incredere in fortele proprii. Iar indata ce devin independenti, ii banuieste de tradare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc