Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii puse pe scandal

Il simti ca e cu capsa pusa si stii ca nu mai ai cum sa eviti conflictul. Va urma o cearta, poate chiar un scandal. Daca vrei sa intelegi de ce sunt nervosi barbatii, de ce in unele zile sunt croiti sa caute cearta, poate ar trebui sa te uiti mai atent la zodia lor. Ca e vorba de slabiciuni sau de apucaturi, toate pot fi temperate si pana la urma evitate.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nativul in Capricorn e de regula un barbat incapatanat, fixist si convins doar de propriile principii. E introvertit insa si orice nesigurante, complexe ar avea si le ascunde bine de tot. Acumuleaza nemultumiri si frustrari pe care nu stie cum sa le exprime. Mai ales in plan profesional, e atat de ambitios incat nu ar spune o data "nu". Asumandu-si tot mai multe eforturi si responsabilitati, cedeaza la un moment dat sub greutatea lor. Iar atunci ii va bulversa pe toti cu o criza de nervi absolut exploziva. Ai putea crede ca exagereaza, dar de fapt profita de ocazie sa scape de toate problemele maturate sub pres.

Dezechilibrul lui provine din tendinta de a se supraestima si de a-i subestima pe cei din jur. Ajunge sa se simta singur si face scandal pentru ca nimeni nu-l ajuta, nu-l sustine, el trebuie sa faca tot. Sub modestia care il face sa accepte orice rugaminte se ascund ambitii si orgolii. Nu e bine sa profiti de el. Capricornul are nevoie de cineva care sa-l tempereze si sa fie la fel de serioasa ca el. Nu suporta jignirile sau schimbarile neprevazute din planuri. Nu uita si nu iarta – nici n-ar avea cum din moment ce nu prea are simtul umorului si nu stie sa fie maleabil.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc