Setari Cookie-uri

Astrologie: Afla ce inger te protejeaza

Fiecare zi a saptamanii este protejata de un inger, care are obligatia de a le apara de rele pe toate persoanele nascute in ziua respectiva. Pentru a afla care este ingerul tau pazitor, trebuie sa stii ziua in care te-ai nascut.

Fiecare zi a saptamanii este protejata de un inger, care are obligatia de a le apara de rele pe toate persoanele nascute in ziua respectiva. Pentru a afla care este ingerul tau pazitor, trebuie sa stii ziua in care te-ai nascut.

Cei nascuti in ziua de LUNI

Ziua de luni este guvernata de Luna.

Cuvinte cheie: vise, idealuri, energie pozitiva, sanatate, success pe plan profesional, familie.

Culorile norocoase: argintiu si alb.

Pietre norocoase: piatra lunii sau perla.

Ingerul care protejeaza persoanele nascute in aceasta zi este Arhanghelul Gabriel. Numele de “Gabriel” provine din limba ebraica si se traduce “Forta lui Dumnezeu”. Gabriel este seful ingerilor gardieni care pazesc Paradisul, are aripi mari din aur si este plin de bunatate si credinta. Potrivit legendei, acesta mai protejeaza si Luna, femeile insarcinate si copiii.

Cei nascuti in ziua de MARTI

Ziua de Marti este guvernata de planeta Marte.

Cuvinte cheie: afaceri, reparatii, comert, studii, activitati sexuale.

Culorile norocoase: rosu, roz si rosu aprins.

Pietre norocoase: safir, rubin, granat.

Ingerul care protejeaza persoanele nascute in aceasta zi a saptamanii este Samuel. Acesta este un adevarat magician si mai este considerat si “ingerul mortii” sau “ingerul luminat si otravitor”. In ciuda legendelor care fac referire la el, Samuel este un inger responsabil, care a avut grija de peste doua milioane de ingeri si protejeaza fiecare persoana nascuta in ziua de Marti.


Cei nascuti in ziua de MIERCURI

Ziua de Miercuri este guvernata de planeta Mercur.

Cuvinte cheie: activitate, comunicare, prietenie, imaginatie, redactare, angajare.

Culorile norocoase: portocaliu, bleu si gri.

Pietre norocoase: rubin si ametist.

Ingerul care protejeaza persoanele nascute in aceasta zi a saptamanii este Rafael. Acesta nu este doar protectorul persoanelor nascute Miercuri, ci si al planetei Mercur. Rafael mai este denumit si “ingerul vindecator”. Potrivit legendei, el aducea vederea celor orbi cu ajutorul organelor interne ale pestilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc