Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iepurasului

Citeste horoscopul Iepurasului si afla ce surprize te asteapta in preajma sarbatorilor de Paste:

Citeste horoscopul Iepurasului si afla ce surprize te asteapta in preajma sarbatorilor de Paste:

Berbec

Te asteapta o perioada de schimbari. Primavara aceasta se prevad transformari radicale, atat in plan profesional cat si in dragoste. Daca la locul de munca te asteapta discutii contradictorii si proiecte noi, in plan sentimental Iepurasul ti-a pregatit o surpriza placuta. Vei trai una dintre cele mai frumoase perioade alaturi de persoana iubita. Daca nu esti inca implicat intr-o relatie, fii cu ochii-n patru si nu rata ocaziile care ti se ivesc! Apare o noua cucerire la orizont.

Taur


Chiar daca nu iubesti reuniunile de familie, in preajma sarbatorilor te bucuri sa fii inconjurat de cei dragi. Alaturi de ei te simti cu adevarat implinita si iti face placere sa le pregatesti cadouri. Iepurasul are grija si de tine, asadar a pus la cale o supriza de zile mari. Persoana iubita ti-ar putea darui un cadou pe care ti-l doresti de mult. De asemenea, vesti bune se prevad si din domeniul financiar; vei avea parte de o perioada promitatoare.

Gemeni

In aceasta primavara Gemenii au parte de foarte mult dinamism. Se anunta o perioada aglomerata la serviciu, proiecte noi si posibile divergente de opinii. Insa, persoana iubita va da dovada de sprijin si intelegere. Ajutata de Iepuras poate pune la cale o surpriza de proportii: o excursie la care ati visat de mult. De asemenea, poate fi vorba si de un cadou palpabil, o carte sau o bijuterie valoroasa.

Rac

Nativul acestei zodii este foarte fericit cand ii vede pe cei din jurul sau bucurosi. Puternic atasat de familie si de prieteni, va incerca sa pregateasca pentru fiecare cate o surpriza placuta in preajma sarbatorii pascale. Iepurasul pregateste ceva, dar cel mai frumos cadou il poate poate primi de la partenerul de viata. Cu Venus in casa iubirii, sfarsitul primaverii anunta o atmosfera calda, prielnica pentru planuri importante de viitor.

Leu


In perioada sarbatorilor, Leul isi poate demonstra cel mai bine generozitatea si nobletea. Insa, de aceasta data Iepurasul nu promite ca va mai fi la fel de darnic din punct de vedere material. Chiar daca poate fi afectat ca nu i-a rasfatat pe cei dragi asa cum si-ar fi propus, nativul ar trebui sa fie mai optimist. Sfarsitul primaverii ii poate aduce vesti bune din sectorul financiar sau chiar o colaborare care-i va aduce venituri suplimentare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc