Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul iepurasului

Citeste horoscopul Iepurasului si afla ce surprize te asteapta in preajma sarbatorilor de Paste:

Fecioara

Ca intotdeauna in preajma sarbatorii de Paste, nativul Fecioara se concentreaza cel mai mult asupra detaliilor. Casa trebuie sa straluceasca de curatenie si bucatele traditionale trebuie preparate cu maxima grija pentru a impresiona. Cel mai bun cadou pe care i l-ar putea pregati Iepurasul, ar fi o sedinta gratuita la un salon de infrumusetare. Si o vizita la spa ar fi indicata. Asadar, partenerul a primit cateva indicii despre cadoul pe care ar putea sa i-l ofere perechii sale.

Balanta

Nativii acestei zodii au manifestat dintotdeauna interes pentru lucrurile frumoase si artistice. Sarbatoarea Pascala este un motiv intemeiat pentru a putea sa-si redecoreze casa intr-un stil cu totul deosebit. In plus, sectorul financiar este deosebit de generos in aceasta perioada. Asadar, Iepurasul vine cu vesti bune atat in sectorul financiar cat si in plan sentimental. Chiar si nativele singure au sansa sa-si intalneasca sufletul pereche in aceasta primavara.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion intampina o perioada excelenta in dragoste. Partenerul este mai atent ca niciodata, hotarat sa faca niste schimbari importante in privinta comportamentului sau. Pentru Sorpionii singuri, Iepurasul promite o sarbatoare excelenta in familie cu voie buna si distractie. Putin probabil sa intalneasca o noua dragoste prea curand. Totusi, spre sfarsitul lui mai romantismul poate intra si in casa celor singuri.

Sagetator


Iepurasul promite Sagetatorilor o vacanta inedita. Poate fi vorba de o excursie in grup sau dimpotriva, de o escapada in doi, insa cu siguranta va fi memorabila. Se anunta foarte multe surprize si voie buna. Daca Pastele ii va surprinde pe Sagetatori alaturi de familie, zilele libere ii gasesc pe acestia alaturi de cea mai tare gasca de prieteni. Sa inceapa distractia!

Capricorn

Capricornul se afla intr-o dispozitie romantica si visatoare. Chiar daca nu trece printr-o perioada foarte buna in plan sentimental, lucrurile par sa revina la normal cu putina intelegere din partea amandurora. Iepurasul ar putea sa va ofere o mana de ajutor pentru a petrece sarbatorile in voie. Este vreama ideala pentru confesiuni si discutii sincere care vizeaza relatia de cuplu.

Varsator


Iepurasul iti aduce in preajma sarbatorilor dinamism fizic si o forta de munca deosebita. Asadar aceasta perioada este perfecta pentru intalniri importante, discutii si negocieri. Vei putea obtine foarte usor ceea ce-ti doresti, insa ai grija la deciziile importante. In perioada sarbatorilor detaseaza-te si bucura-te alaturi de familie. Urmeaza o perioada aglomerata, solicitanta din punct de vedere intelectual.

Pesti

Te numari printre norocosii acestei perioade. Iepurasul ti-a pregatit si tie foarte multe surprize placute: intelegere in plan sentimental si venituri suplimentare neasteptate. Sarbatorile te gasesc si de aceasta data alaturi de familie. Insa, spre deosebire de anii trecuti, nu vei zabovi foarte mult langa cei dragi deoarece partenerul a pus la cale o calatorie surpriza.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc