Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 burlaci doriti ai zodiacului

Sunt romantici si deosebit de pasionali intr-o relatie. Sunt dedicati femeii iubite, indragostiti si afectuosi, insa cu aceeasi pasiune isi iubesc si statutul de barbat independent. Iata care sunt cei mai doriti burlaci ai zodiacului:

Sunt romantici si deosebit de pasionali intr-o relatie. Sunt dedicati femeii iubite, indragostiti si afectuosi, insa cu aceeasi pasiune isi iubesc si statutul de barbat independent. Iata care sunt cei mai doriti burlaci ai zodiacului:

Berbec

Barbatul nascut in zodia Berbec este specialist la capitolul dragoste la prima vedere. Dinamic si pasional, nu sta foarte tare pe ganduri si se arunca intotdeauna cu capul inainte. Stie sa impresioneze o femeie si o cucereste tocmai prin caracterul dezlantuit. Langa el viata nu poate fi niciodata plictisitoare.

Berbecul are o imaginatie bogata si nu poate sta linistit nicio secunda. Asadar, o relatie cu el se transforma intr-o adevarata aventura. Insa, nu suporta sa-i fie ingradita libertatea si cuvantul anagajament il sperie.

Balanta

Nativul zodiei Balanta este un barbat sarmant si cuceritor. Romantic si sensibil, stie sa-i spuna unei femei exact ce isi doreste sa auda. Totusi, este exigent in alegerea partenerelor sale. Dimplomatia, politetea si gratia se numara printre caracteristicile de top ale barbatului Balanta. Asadar, acesta isi va cauta o femeie care sa ii semene.

In general este loial intr-o relatie, tandru si intelegator. Insa, deciziile importante vor oscila mereu in jurul anumitor principii de care nu s-ar dezice niciodata. De asemenea, nativul tine foarte mult la independenta sa, flexibilitatea nefiind tocmai puncul sau forte. Chiar daca este adeptul relatiilor stabile, se teme de obligatiile pe termen lung.

Sagetator

Nativul zodiei Sagetator este aventurierul clasic, dornic de libertate si adrenalina. Daca iti doresti o relatie pe termen lung alaturi de el inarmeaza-te cu foarte mult calm si rabdare. Este un romantic idealist, usor imatur. Gratie sarmului si naturaletii sale, cucereste foarte usor reprezentantele sexului opus. Este foarte interesant si plin de enrgie. Dispare atunci cand te astepti mai putin si reapare langa tine cand ai cea mai mare nevoie de el.

Insa, este instabil intr-o relatie. Sagetatorul este un visator care adora provocarile si calatoriile. Are foarte mare nevoie de libertate si intelegere. Daca partenera sa ii va cere garantii emotionale sau verbale pentru sentimentele pe care i le poarta se va simti amenitat.

Varsator

Varsatorul este un barbat idealist si imprevizibil care pune mare pret pe intimitate si independenta. Este sociabil si comunicativ, insa nu-i adeptul declaratiilor de dragoste siropoase. Chiar daca este indragostit, n-o sa-si dezvaluie foarte usor sentimentele. Poate iubi cu pasiune dar ii este teama sa-si piarda libertatea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc