Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 burlaci doriti ai zodiacului

Sunt romantici si deosebit de pasionali intr-o relatie. Sunt dedicati femeii iubite, indragostiti si afectuosi, insa cu aceeasi pasiune isi iubesc si statutul de barbat independent. Iata care sunt cei mai doriti burlaci ai zodiacului:

Barbatul Varsator este foarte usor de sedus, dar greu de pastrat. Isi doreste o partenera foarte intelegatoare, care sa nu-i reproseze niciodata nimic. Tine prea mult la propriul sau stil de viata si s-ar simti amentitat de apropouri care vizeaza casatoria. Intr-o relatie el ar trebui sa initieze acest subiect...daca ar avea de gand vreodata.

Pesti


Barbatii nascuti in zodia Pesti sunt romantici si visatori. Sunt foarte usor de cucerit deoarece dispun de o sensibilitate aparte si se ataseaza imediat defemeia iubita. Insa, au o personalitate greu de incadrat intr-un anumit sablon.

Acestia sunt adeptii contrariilor; uimesc si induc in eroare in acelsi timp. Le este foarte frica de esec, de aceea se gandesc de doua ori inainte de a lua decizii pe termen lung. Daca a fost dezamagit de persoana iubita va ierta foarte greu. Teama de nereusita in relatiile viitoare l-ar putea trasforma intr-un burlac convins.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc