Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile

Dragoste, bani sau noroc? Afla ce suprize ti-au pregatit astrele pentru luna mai:

Dragoste, bani sau noroc? Afla ce suprize ti-au pregatit astrele pentru luna mai:

Berbec

Inceputul lunii mai poate debuta cu neintelegeri in plan sentimental. Nativii si-au stabilit ca obiectiv fundamental sa castige cat mai multi bani, de aceea se vor dedica trup si suflet profesiei. Acesta hotarare va starni indubitabil nemultumirea persoanei iubite care se va simti neglijata. Totusi, in partea a doua a lunii neplacerile se vor risipi in relatia de cuplu. Mai mult, Berbecii vor pune in joc toate armele seductiei pentru a-si recuceri jumatatea.

Taur

Categoric, nativii zodiei Taur sunt favorizati de astre in luna mai. Au parte de foarte multa dragoste si momente fierbinti. Venus cea seducatoare le va darui un sarm irezistibil si Marte le va intensifica pornirile pasionale. Asadar, nu-i de mirare ca vor beneficia de atentie maxima din partea partenerului. Cat despre Taurii singuri, luna aceasta au sanse mari sa-si intalneasca jumatatea. Si in plan profesional se prevad perspective promitatoare de reusita.

Gemeni

Gemenii sunt extrem de activi in luna mai. Joviali si pusi pe distractie nu rateaza nicio petrecere. Ca niciodata, acorda intaietate intalnirilor cu prietenii, dorind poate sa refaca niste legaturi mai vechi. Starea de euforie se mentine si in cariera, insa in mod surprinzator are efecte benefice. Nativii se vor descurca foarte bine la job, gasind solutii eficiente pentru proiectele nou aparute. Totusi, sectorul financiar ar putea fi afectat de euforia Gemenilor. Atentie la cheltuielile inutile si capriciile de moment!

Rac

Nativii zodiei Rac incep luna mai in forta. Sunt agasati din toate partile si au foarte mult de lucru. Stresul si-ar putea pune amprenta si asupra sanatatii, insa ar putea influenta in mod negativ si relatia de cuplu. Astfel, pentru a evita neplacerile ar trebui sa adopte o atitudine calma, cat mai relaxata. O zi libera sau o escapata intr-un loc linistit i-ar putea ajuta sa-si puna gandurile in ordine.

Leu

Luna mai vine cu vesti bune in sectorul financiar pentru nativii zodiei Leu. Desi se anunta un program incarcat la locul de munca, castigurile vor fi pe masura. Marte in Casa banilor le confera energie si initiativa, in timp ce Venus ii ajuta sa relationezi mai usor cu ceilalti, conferindu-le un farmec aparte. In privinta dragostei, astrele se arata rezervate. Ar fi bine sa evite coplicatiile; eventualele conflicte ar trebui abordate cu diplomatie si calm de catre Lei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc